Mario na MS–DOS
Jak chce wlaczyc stara kazdemu chyba znana gre Mario Bros pokazuje mi sie komunikat:
"C:\DOWNLO~1/mario\MARIO.EXE
C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL. Zainicjowanie pliku Dll przez instalowany sterownik urządzenia wirtualnego nie powiodło się. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakonczyc dzialanie aplikacji"
Do wyboru mam "Zamknij" oraz "Ignoruj". Jak wybiore zamknij to oczywiscie komunikat znika i tyle, a gdy wybiore ignoruj wlacza sie gra ale lekko "hamuje" i wogole jakos dziwnie chodzi...
Prosze Was o pomoc...moze ktos mial podobny przypadek ??
"C:\DOWNLO~1/mario\MARIO.EXE
C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL. Zainicjowanie pliku Dll przez instalowany sterownik urządzenia wirtualnego nie powiodło się. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakonczyc dzialanie aplikacji"
Do wyboru mam "Zamknij" oraz "Ignoruj". Jak wybiore zamknij to oczywiscie komunikat znika i tyle, a gdy wybiore ignoruj wlacza sie gra ale lekko "hamuje" i wogole jakos dziwnie chodzi...
Prosze Was o pomoc...moze ktos mial podobny przypadek ??
Odpowiedzi: 3
TicTac:Rozumiem ze w "Dane wartości" nic nie wpisuje. Po prostu mam stworzyc nowy i nazwac go tylko VDD.
Tak.
Zrobilem tak jak opisane i problem wyparował :)
Rozumiem ze w "Dane wartości" nic nie wpisuje. Po prostu mam stworzyc nowy i nazwac go tylko VDD.
Rozumiem ze w "Dane wartości" nic nie wpisuje. Po prostu mam stworzyc nowy i nazwac go tylko VDD.
TicTac:Prosze Was o pomoc...moze ktos mial podobny przypadek ??
Wrzuć S32EVNT1 do wyszukiwarki forumowej – EL NINO linka do strony MS podawał z rozwiązaniem.
Strona 1 / 1