Manta MM1500 THOR czy TRACER MACARENA 5+1,GW,FV ?
Witam serdecznie wszystkich ! Mam spory problem z dokonaniem wyoboru zestawu glosnikow 5+1 waham sie miedzy Manta MM1500 THOR a TRACEREM MACARENA 5+1,GW,FV. Nie znam sie zabardzo a chcialbym wybrac najlepsze i niewiem ktore lepiej wziac,ktore bardziej sie oplacaja,lepsze brzmienie itp.Bardzo bym was prosil o pomoc co wziac i jakie za to argumenty moga przemawiac Bardzo prosze ! Pozdrawiam !
Odpowiedzi: 8
Pada Manty tez mam, wymordowany, wymeczony, ale o dziwo dziala po dwoch latach idealnie :D Znajmomy swego czu handlowal "DVD playerami" Manty na allegro, nowkami. To tak ze 40% po pewnym czasie wrocilo do niego z przeroznymi usterkami, dosyc ze wiele na tym nie zarobil to jescze mial kupe problemow :lol:
Moim zdaniem firmy typu Manta czy Tracer to są producenci sprzętu low–end celujący w klienta wpatrzonego w cene, jakość jest raczej odległym priorytetem dla nich. Taki TIP(by Real,–) dla oszczędnych. Zdarzają się produkty dobre, sam mam pada Manty i działa do dzisiaj, dziw bierze niesamowity. Odtwarzacze DVD takźe mają niezłe, ale to tylko pod wzgledem cena/moźliwości, bo jakość i niezawodność jest taka jak na tego producenta przystało – niska. Zasilacze Tracera są w miare dobre do niewymagającej konfiguracji, głośne i dające sporą dawke emocji swoim właścicielom przy rozbudowie komputera. Wyźej podanych głosników bym nie kupił, raz źe mocą 1500PMPO poraźony zostałem doszczetnie, dwa nie wierze w zestawy 5.1 za "stówe", trzy słyszałem kilka zestawów głośnikowych od Manty, Tracera czy MediaTecha i tandetnie brzmiały. Nie warto pakować kasy w ten szajs.
Jak ja bym miał kupować to wybrał bym te z manty.
Dobre zasilacze z nizszej polki to ModeCom i Forton, Tracer produkuje (raczej bierze takie cudo No–Name i nakleja na nim swoja naklejke) taki sam shit jak Codgen, czy Megabajt, ja bym tego wynalazku z wlasnej woli nie zamontowal w swoim komputerze...
Dlaczego?
Ja uwaźam źe Manta naprawde robi dobry sprzęt pseudo DVD a Tracer zasilacze jest to sprzęt napewno z niźszej półki ale za to jaką ma cenę.
Za te pieniądze to naprawdę sprzęt dobry w swojej klasie.
Ja uwaźam źe Manta naprawde robi dobry sprzęt pseudo DVD a Tracer zasilacze jest to sprzęt napewno z niźszej półki ale za to jaką ma cenę.
Za te pieniądze to naprawdę sprzęt dobry w swojej klasie.
pancerowany:Manta dobre DVD tracer zasilacze :D
Rozumiem ze to jest zart ? :shock:
Manta dobre DVD tracer zasilacze :D ja bym dał szansę CREATIVE drewniany subwofer miękki dźwięk i firmówka potencjometry nie mają prawa sie zanieczyścić i spaskudzić cena teź przystępna.
Mówiąc krótko: źadne z podanych.
Napisz ile chcesz przeznaczyć na ten cel.
Napisz ile chcesz przeznaczyć na ten cel.
Strona 1 / 1