manhunt

gral ktos w te gre bo niewiem co mam robic doszlem do wiezienia i caly czas bez konca musze rozwalac przeciwnikow i tak w kolko

Odpowiedzi: 13

http://m–a–n–h–u–n–t.w.interia.pl/przejscie.htm
lukas555
Dodano
04.12.2004 15:28:33
Nie wiecie moźe to trzeba dalej robić po znaleźieniu tej kamery? W piwnicy zapaliłem światło.....no i to wszystko. Biegam po piętrach w shotganem,
gulczkwas1
Dodano
23.08.2004 13:33:52
Nie wiecie moźe to trzeba dalej robić po znaleźieniu tej kamery? W piwnicy zapaliłem światło.....no i to wszystko. Biegam po piętrach w shotganem,
gulczkwas1
Dodano
23.08.2004 13:33:52
A ja mam pytanie cpo trzeba zrobić w planszy gdzie jesteśmy w jak by supermarkecie z porozwalanymi schodami...tam mamy rozwalić kolesi z pistoletu. Wybijam wszystkich , jestem na samej górze i nie wiem co zrobić. :cry:
Maatiio
Dodano
14.07.2004 21:03:58
Dzięki teraz jestem na końcu sceny 13 :)
vav
Dodano
14.06.2004 11:32:30
vav:
To co opisujecie to scena 12 a ja nieumiem przejść sceny 11..... Mouth of Madness chodze w kółko zabiłem wszysytkich i nie wiem co dalej pisze o jakim "Guard Room" wchodze tam a tam są drzwi zamknięte :( Niech ktoś mi pomorze bo dręczy mnie źe niemoge grać dalej w tą fenomenalnie super gre (manhunt źecz jasna) :)

z tego co pamiętam to na wieźy w poblizu "guard room" chodzil straznik ubrany bodajze w zolta maske i rozowa spodniczke :) jego cialo nalezy wziac na plecy i zaniesc do "guard room" i jest koniec sceny
n@pciu
Dodano
13.06.2004 18:08:15
To co opisujecie to scena 12 a ja nieumiem przejść sceny 11..... Mouth of Madness chodze w kółko zabiłem wszysytkich i nie wiem co dalej pisze o jakim "Guard Room" wchodze tam a tam są drzwi zamknięte :( Niech ktoś mi pomorze bo dręczy mnie źe niemoge grać dalej w tą fenomenalnie super gre (manhunt źecz jasna) :)
vav
Dodano
12.06.2004 20:01:05
SCENA 12 – DOING TIME

Taaa, "dostałem młotek, zabijam ciągle typów i ciągle przyłaźą nowi... o co chodzi w tej scenie ? do czego są te kolory ?"
Jak juź posiądziemy ten nieszczęsny młotek, pojawi się nam cut–scenka, "Perform a VIOLENT and a GRUESOME execution with the HAMMER" A więc jak ktoś wogóle nie wie, źe są w tej grze 3 stopnie brutalności wykonywanej egzekucji to praktycznie ten ktoś nie wie nic o tej grze (to tak na marginesie) a jak ktoś wie to wystarczy tym MŁOTKIEM rozwalić 2 kolesi za pomocą egzekucji na 2 i 3 stopniu brutalności. Byłoby na tyle, wspomnę źe po młotku dostajemy baesbola
i sytuację naleźy powtórzyć (a wszystko to źeby nacieszyć widokiem krwi naszego reźysera).

To wszystko!!

A teraz porady dla tych ktorzy nie wiedza jak wykonac egzekucje podaje opis :!:

Gdy się zblizysz dosyc blisko wroga Cash podniesie rece to oznacza ze jest gotow do egzekucji [a rezyser zacznie drzec się].
Egzekuje wykonujesz przytrzymujac lewy lub prawy przycisk myszki. Pojawiaja się trojkaciki nad glowka goscia i moźesz mordowac. Zaleznie od tego jak dlugo przytrzymasz klawisz taka egzekucje wykonasz. Od najlzejszej poprzez brutalna do chorej :lol:

Oznaczenia kolorkami:

bialy – 1 poziom lekka egzekucja
zolty – 2 poziom brutalna egzekucja
czerwony – 3 poziom choraaa egzekucja

Mam nadzieje ze przydadza wam sie te informacje :!:

Pozdro 8)
szogun80
Dodano
20.05.2004 00:54:52
a jak zrobic kazdy z nich??
Anonymous
Dodano
19.05.2004 12:31:14
Scorpius:
O ile pamietam to chyba 12 lev. Musisz rozwalić typów na trzy sposoby (zwykły, brutalny i chory)

Dzieki
Anonymous
Dodano
15.05.2004 08:34:39
O ile pamietam to chyba 12 lev. Musisz rozwalić typów na trzy sposoby (zwykły, brutalny i chory)
Anonymous
Dodano
14.05.2004 20:10:23
wiezienia? a nie mówicie przypadkiem o psychiatryku? (etap, w którym na początku trzeba usmaźyć pana na krześle)?
czterech_
Dodano
14.05.2004 19:09:44
Mam ten sam problem. Doszedłem do więzienia i utknąłem. Próbowałem nawet otwartwj wallki ale nic z tego. Prosze o podpowiedz o co chodzi w tym etapie jesli go ktoś przeszedł. Z góry dziękuje. :)
Anonymous
Dodano
12.05.2004 11:29:01
Anonymous
Dodano:
10.05.2004 21:13:53
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1