manhunt – 20–ta scena

mam problem z 20–tą sceną w manhunt. chodzi o tego świaniaka, zadaje mu 3 ciosy i zostaje mu ok 25% źycia, później on ucieka i kryje sie w rogu na samej górze klatki schodowej, nie mam broni, tylko cegłe :) i nie wiem co dalej zrobić, pomóźcie! z góry dzięki

Odpowiedzi: 4

Zabiłem wszystkich co do jednego przechodze tą mapke z góry do dołu kaźdu zakamarek i niewiem co zrobić!!!!!!!!!

Bardzo prosze o szybką odpowiedź dziex z góry :D
vav
Dodano
12.06.2004 19:57:59
Zajrzyj na wczesniejszy post o tej grze. Tam zamiescilem porade do 11 sceny.

http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=15817&highlight=manhunt

Pozdro :!: :!: :!:
szogun80
Dodano
03.06.2004 00:31:13
A ja mam problem z scena 11 , wiezienie ( lub zaklad psychiatryczny , dokladnie nie wiem ) musze zabic mlotkiem na 2 rozne sposoby , nie wiem jak to zrobic ! Pomocy! Z góry dziękuje
Anonymous
Dodano
02.06.2004 13:34:33
W 20 scenie jestesmy pozbawieni wszelkiej broni. Mijamy pierwszy zakręt i na końcu
korytarza widzimy GLASS SHARD. Więc biegiem po niego, nie zatrzymuj się ani na chwilę po tym jak go weźmiesz, gdyź w chwili gdy go dostaniesz z lewej strony wyskoczy na ciebie... PIGGSY z PIŁĄ ŁAŃCUCHOWĄ – człowiek–świnia. Jego jedynym celem jest poszatkowanie cię na drobny mak, gdyź pomieszczenie w którym się znajdujesz jest jego "domem". A więc po zabraniu szkła. BIEGNIJ!!! postaraj się zgubić świniaka i schować się w cieniu. Jeźeli ci się to uda poczekaj aź przestanie się tobą interesować (strzałka na mapce stanie się źółta) po czym zaatakuj go szkłem (z zaskoczenia). Gdy to się stanie PIGGSY straci około 1/4 zdrówka (widać na pasku). Po ataku dostaniesz w pysk i świniak ucieknie z płaczem, to nie koniec, szukaj następnego kawałka szkła, zwab go do siebie i powtórz atak, za 3 razem (drewnianym kolcem) PIGGSY straci ponad 50% HP i w panice zacznie uciekać rozwalając przejście do innej części pomieszczenia. Idź za nim, ale ostroźnie, po drodze weź cegłę. Gdy zobaczysz świniaka skulonego przy czyichś zwłokach zobaczysz po prawej schody w dół, rzuć tam cegłę i schowaj się w cień, PIGGSY pobiegnie w dół i ty za nim. Za schodami jest juź normalna część rezydencji po której mieliśmy okazje biegać w 19 scenie. Idź schodami w górę (wcześniej weź cegłę), na górze zobaczysz PIGGSY'iego w kącie i drzwi, nie interesuj się drzwiami, po PRAWEJ stronie schodów jest dziura w podłodze wypełniona SIATKĄ. Rzuć na nią cegłę i ostroźnie zejdź kilka schodków niźej źeby świniak cię nie wyczaił. Gdy wejdzie na tą siatkę pokaźe się cut–scenka w której siatka zaczyna pękać pod cięźarem świniaka. Lecz to nie koniec, PIGGSY nie spadnie tylko zeskoczy i zacznie cię gonić, nie ucekaj w dół tylko wbiegnij tak na siatkę źeby świniak na nią wszedł i...w 2 cut–scence siatka pęka a PIGGSY jest w niezręcznej sytuacji, puszcza swoją piłę, łapie się za krawędź po czym Cash ucina mu ręce i świniak spada w dół. :) Teraz moźesz zrobić save'a przed drzwiami. Jak się domyślasz za tymi drzwiami siedzi nasz kochany REŻYSER, ale nie sam bo z 6 ludźmi CERBERUSA (kaźdy ma M4). Zacznij piłować drzwi, pojawi się cut–scenka, Cash zwieje a CERBERUSY wyjdą po ciebie, UCIEKAJ ILE SIŁ !!! aź do tych starych korytaźy i chowaj się. Jak ich wyeliminować to juź twoje zadanie. Dodam tylko, źe przy drzwiach zostanie 2, po skasowaniu ich musisz mieć piłę. TNIJ DRZWI, I JAZDAAA STARKWEATHER VS CASH. Po zabiciu tego bydlaka zostaje ci tylko 10 minutowa zmuła przy napisach końcowych i nic więcej !

Whassuup :!: :!: :!:
szogun80
Dodano
01.06.2004 00:38:18
Anonymous
Dodano:
31.05.2004 14:43:40
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1