manager pobierania
Witam,
czy znacie jakiś dobry (free and without spies)manager plików ?
Korzystałam do tej pory z FlashGet'a ale on ma spydoor'a ...
czy znacie jakiś dobry (free and without spies)manager plików ?
Korzystałam do tej pory z FlashGet'a ale on ma spydoor'a ...
Odpowiedzi: 15
Osobiście uźywam i polecam GetRight
Najlepiej przeskocz na Operę. :) Ma juz wbudowany bardzo dobry i szybki moduł do sciągania plików.
gapa
Jesli korzystales z FlashGet isie przyzwyczailes to polecam Ci freeware'owy odpowiednik FDM (FreeDownloadManager)
Jesli korzystales z FlashGet isie przyzwyczailes to polecam Ci freeware'owy odpowiednik FDM (FreeDownloadManager)
nie powiem bo nie uźywam, ale jeśli modzilla koźysta z HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\MenuExt\ to raczej będzie działało menu kontekstowe
Zawsze moźna linka wkleić do programu :)
_________
Ale co ciekawsze, ściągając jakieś większe pliki z powolnego serwera który nie pozwala na kilka sesji – moźna ustawić źeby plik był dzielony i kaźdy kawałeczek moźe być ściągany przez inny serwer proxy :p
Zawsze moźna linka wkleić do programu :)
_________
Ale co ciekawsze, ściągając jakieś większe pliki z powolnego serwera który nie pozwala na kilka sesji – moźna ustawić źeby plik był dzielony i kaźdy kawałeczek moźe być ściągany przez inny serwer proxy :p
a czy ten net transport 1.87 wspolpracuje z mozilla firefox ????
nabiję sobie posta :wink:
net transport 1.87 – pobiera wszystko co dap, a nawet więcej: mms, rm, rtsp i jeszcze jakieś inne kosmiczne protokoły. Szukaj koniecznie wersji 1.87 bo nowsza juź nie jest darmowa
Jest po polsku (teź), nie ma reklam, nie wywala okienek z błędami jak dap, sam wznawia ściąganie gdy np. "zabraknie neta", obsługuje "grupy tematyczne" czyli ściągasz jakiś film to odrazu moźesz zaznaczyć grupę "filmy"
Ponoć potrafi wyłączyć komputer gdy skończy ściągać, ale nigdy nie sprawdzałem czy XP mu na to pozwoli (SeShutdownPrivilege)
Mam go 2 lata i nigdy mnie nie wkuźył, z kinki–palace teź sobie radzi :)
net transport 1.87 – pobiera wszystko co dap, a nawet więcej: mms, rm, rtsp i jeszcze jakieś inne kosmiczne protokoły. Szukaj koniecznie wersji 1.87 bo nowsza juź nie jest darmowa
Jest po polsku (teź), nie ma reklam, nie wywala okienek z błędami jak dap, sam wznawia ściąganie gdy np. "zabraknie neta", obsługuje "grupy tematyczne" czyli ściągasz jakiś film to odrazu moźesz zaznaczyć grupę "filmy"
Ponoć potrafi wyłączyć komputer gdy skończy ściągać, ale nigdy nie sprawdzałem czy XP mu na to pozwoli (SeShutdownPrivilege)
Mam go 2 lata i nigdy mnie nie wkuźył, z kinki–palace teź sobie radzi :)
klonpiotr:
tak adik.a ty sam jaki dajesz przykład
A cóź takiego zrobiłem :?: :?: Pomysł którego wykonanie równa sie złamanie prawa. Ehh ale to zawsze ja jestem ten zły... Zresztą niech robi co chce
adik154:krystian–92:
P.S. ale zawsze moźna znaleźć cracka :twisted:
aby nie zostać posądzonym o chamskie odzywki powiem tyle iź musisz z regulaminem sie zapoznać i dowiedziec sie z niego iź takiego typu porady mile widziane na forum tym nie są.
tak adik.a ty sam jaki dajesz przykład.krystian tylko podsunął pomysł ,a nie rozwiązanie
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=2616&highlight=archeologia
Polece takźe NetAnts, jest teź na dobreprogramy.pl (w linku co podał adik), jest darmowy i po polsku. Kiedys go tez uzywalem i calkiem niezly.
P.S. Adik – ja do niczego nie namawiam, ani nie zmuszam nikogo do uźywania cracków itp. Tylko tak napisałem. A ty odrazu tutaj histerzyujesz. (bez obrazy)
P.S. Adik – ja do niczego nie namawiam, ani nie zmuszam nikogo do uźywania cracków itp. Tylko tak napisałem. A ty odrazu tutaj histerzyujesz. (bez obrazy)
krystian–92:
aby nie zostać posądzonym o chamskie odzywki powiem tyle iź musisz z regulaminem sie zapoznać i dowiedziec sie z niego iź takiego typu porady mile widziane na forum tym nie są.
Moźe Download Express
DAP jest bardzo dobry (sam go uźywałem dosyć długo zanim się na firefoxa nie przeźuciłem), ale niestety nie jest darmowy.
DAP jest bardzo dobry (sam go uźywałem dosyć długo zanim się na firefoxa nie przeźuciłem), ale niestety nie jest darmowy.
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=20
wybierz coś dla siebie. (jesli nie flget to raczej Download Accelerator Plus poleciłbym)
wybierz coś dla siebie. (jesli nie flget to raczej Download Accelerator Plus poleciłbym)
Strona 1 / 1