Mam WindowsXP & 2000 a Service pack XP rozwala Windows 2
Po instalacji service packa XP przestaje działać drugi system Win2000 zainstalowany na innej partycji. Po naprawie Win2000 przestaje wchodzić XP.
Co zrobić ? Nadmieniam źe ostatni service pack Win2000 zainstalował się bez problemu i nic nie zepsuł. Co prawda SP XP teź instaluje się bez problemu ale psuje niestety drugi system.
Co zrobić ? Nadmieniam źe ostatni service pack Win2000 zainstalował się bez problemu i nic nie zepsuł. Co prawda SP XP teź instaluje się bez problemu ale psuje niestety drugi system.
Odpowiedzi: 11
No ja teź mam w2k & XP i na dodatek 98. Jest git :D
Ale SP1 jepiej było nie instalować. Tego pierdołu microsyfu lepiej nie dotykać jak nie musisz :)
Ale SP1 jepiej było nie instalować. Tego pierdołu microsyfu lepiej nie dotykać jak nie musisz :)
Dzięki. Jakoś to przeźyję.
PZDR
PZDR
da–rku, naprwde nie wiem co powiedziec, moze tak:
1)przekonfiguruj XP do midi + inne pierdoly, wywal win2000, zainstaluj SP1 XP. Bedzie git.
2)jak juz zauwazylem wczesniej – daruj sobie SP1 XP, i tak win 2000 jest wazniejszy dla Ciebie.
Innej rady nie ma. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Pozdrawiam
1)przekonfiguruj XP do midi + inne pierdoly, wywal win2000, zainstaluj SP1 XP. Bedzie git.
2)jak juz zauwazylem wczesniej – daruj sobie SP1 XP, i tak win 2000 jest wazniejszy dla Ciebie.
Innej rady nie ma. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Pozdrawiam
2000 uźywam wyłącznie do tworzenia muzyki ( zero internetu i innych pierdół :D ) a na XP mam całą resztę. 2000 jest specjalnie skonfigurowany pod profesjonalną obróbkę audio–midi.
2000 uźywam wyłącznie do tworzenia muzyki ( zero internetu i innych pierdół :D ) a na XP mam całą resztę. 2000 jest specjalnie skonfigurowany pod profesjonalną obróbkę audio–midi.
a jak niczego nie uznasz za stosowne , to sie przesiadaj na shitME albo kloc98 – powodzenia i kondolencje
BTW: po co ci 2k i xp ??? bez sensu.........
a jak niczego nie uznasz za stosowne , to sie przesiadaj na shitME albo kloc98 – powodzenia i kondolencje
zacznij palic – wtedy stan rownowagi sie utrzyma jak nie zainstalujesz service packow :twisted:
Zartuje – daruj sobie sobie SP1 do XP – same z nim problemy...
PS:W jakim celu masz dwa praktycznie te same sytemy na jednym kompie??? Win XP "zawiera" win 2000, tak samo jak liczby calkowite zawieraja l.naturalne...
Zartuje – daruj sobie sobie SP1 do XP – same z nim problemy...
PS:W jakim celu masz dwa praktycznie te same sytemy na jednym kompie??? Win XP "zawiera" win 2000, tak samo jak liczby calkowite zawieraja l.naturalne...
Nie palę, nie ćpam i mało piję. Mam jeszcze zrezygnować z service packów ???!!! :shock: Nigdy !
Nie stosowac zadnych service packow :)
Strona 1 / 1