Mam wielki problem – bardzo prosze o pomoc!!!
mam strasznie wnerwiający problem (mam windows xp), a mianowicie podczas przeglądania witryn internetowych BARDZO CZĘSTO wyskakuje mi błąd: "Wystąpił problem z aplikacją IEXPLORE.EXE i zostanie ona zamknięta." no i tak jak jest napisane po chwili wszystkie stronki które są otwarte zamykają mi się. Czy ktoś mi jest w stanie pomóć, czy ktoś wie jak to naprawić!!??? Z góry dzieki za pomoc!
Odpowiedzi: 7
W googlarce dla "ntdll.dll" jest ciut wyników – o polskiej czesci pisze – moze warto byś je przeglądnął?
A mnie bardzo spodobał się text:
"mam strasznie wnerwiający problem (mam windows xp)"
masz winde ? masz kopot :)
Pozdrawiam ;)
"mam strasznie wnerwiający problem (mam windows xp)"
masz winde ? masz kopot :)
Pozdrawiam ;)
o to chodzi?
"Aplikacja powodująca błąd iexplore.exe, wersja 6.0.2600.0, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.114, adres błędu 0x00019bdd."
"Aplikacja powodująca błąd iexplore.exe, wersja 6.0.2600.0, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.114, adres błędu 0x00019bdd."
matii zobacz jaki dokładnie wystąpił błąd dotyczący iexplorer.exe, znajdziesz go w :
Panel sterowania :arrow: Narzedzia administracyjne :arrow: Podgląd zdarzeń :arrow: Aplikacja :arrow: Błąd
i podaj dokładną informacje z tej lokalizacji.
Panel sterowania :arrow: Narzedzia administracyjne :arrow: Podgląd zdarzeń :arrow: Aplikacja :arrow: Błąd
i podaj dokładną informacje z tej lokalizacji.
nie lubie tych przegladarek, ja naprawde prosilbym zebyscie mi pomogli
Zainstaluj Opere lub Mozille 8)
Wylukaj archiwum... Były juź podobne sprawy omawiane.
Strona 1 / 1