Mam viste i problem...pomocy
Ściągnęłem Viste otwieram a tam ze 48 plików kaźdy po 48mb wypakowuje i tam plik tekstowy "This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO–13346 "UDF" file system specification." co mam robic. wiekszośc da sie wypakowac winrarem.kto pomoźe
that supports the ISO–13346 "UDF" file system specification." co mam robic. wiekszośc da sie wypakowac winrarem.kto pomoźe
Odpowiedzi: 3
karol322:ja z tamtont nic nie rozumiem robie tak i mi g*wno wychodzi wiesz jak to zrobic??
posluchaj jesli sciagnales z innego xrodla niz witryna Microsoft jest to nielegalne innymi slowy mowiac WAREZ... a ze sciagnales jakiegos FAJKA programem typu P2P to juz inna sprawa!!
ja z tamtont nic nie rozumiem robie tak i mi g*wno wychodzi wiesz jak to zrobic??
Następny, który ściąga nie wiadomo po co. Był juź taki wątek o "podzielonym" obrazie Visty pewnei wypadałoby do niego zajrzeć skoro juź koniecznie musisz ten system zainstalować.
Zaraz okaźe isę, źe na dysku jest FAT(32) i i tak będzie z tego jedno wielkie ... nic.
Zaraz okaźe isę, źe na dysku jest FAT(32) i i tak będzie z tego jedno wielkie ... nic.
Strona 1 / 1