Mam taki problem z firewallem w WinXP
Jak chcę włączyć wbudowany w WinXP firewall to mi taki błąd wyskakuje.
Odpowiedzi: 5
Tak jak powiedzieliście sprawdziłem w zaleźnościach i włączyłem usługę TELEFONIA i mi juź działa ten wbudowany firewall.
Dzięki za odpowiedzi :) miłego weekendu.
Dzięki za odpowiedzi :) miłego weekendu.
Hmmmmmmm no sam nie wiem szczerze mówiąc czy takie wbudowane rzeczy sie do czegokolwiek nadają moim zdaniem najlepiej będzie jeźeli zainstalujesz sobie normalnego firewalla Osobiście uwaźam źe panda antivirus 7.0 platinum wyposaźona w firewall jest lajtowym i wypasionym programikiem który Ci pomoźe
Otwórz usługi – przejdź do zapory połączenia i w menu wybranym pod ppm kliknij na właściwości – wybierz zakładkę zaleźności i sprawdź czy przy składnikach systemu – górne okno nie pojawi się wpis w dolnym o istnieniu zaleźności.
Co do usług to ja wyłączyłem te rzeczy co zaznaczyłem na tym rysunku. Co do tych innych usług wyłączonych to nie wiem , być moźe któraś to mi blokuje , ale nie wiem która to będzie.
To tak samo z siebie ? Nagle ? Czy tez cos doinstalowywales, kombinowales z uslugami ?
Zerknij do uslugi zapory i do jej zaleznosci – czy masz wszystkie uslugi od ktorych zalezna jest sama zapora polaczenia.
Zerknij do uslugi zapory i do jej zaleznosci – czy masz wszystkie uslugi od ktorych zalezna jest sama zapora polaczenia.
Strona 1 / 1