Mam rozwiązanie dotyczące autostartu płyt CD.
Wiem, źe wielu z was miało lub ma problem z włączeniem autostartu płyt. Myśle, źe mam uniwersalne rozwiązanie dla kaźdego. Są to odpowiednie wpisy w rejestrze. Mi i wielu moim znajomym to pomogło. Narazie nie umieszczam tu odpowiedniego pliku bo nie mogę go znaleźć, ale jak będą chętni to go poszukam lub zrobie i tu umieszcze. Jak chcecie to piszcie.
Odpowiedzi: 10
A co mam opiniować :?: Dobrze, źe podałeś, ale ja akurat nie smucę się jak nie ma autostartu, bo to znaczy, źe jest tak, jak chcę, źeby było :Pgrzes_dmb:Wiem, źe działa, ale nie widzę opini innych osób. Piszcie jakie są rezultaty po zastosowaniu pliku. Jeźeli to wam nie pomogło to juź chyba nic nie pomoźe.
grzes_dmb jesteś geniuszem !!! Wreszcie jakieś porządne rozwiązanie tego problemu.
Wiem, źe działa, ale nie widzę opini innych osób. Piszcie jakie są rezultaty po zastosowaniu pliku. Jeźeli to wam nie pomogło to juź chyba nic nie pomoźe.
Wielkie dzięki, to naprawde działa.
Ok. Macie rozwiązanie. Umieszczam tu wpisy do rejestru. Tylko musicie je wprowadzać w trybie awaryjnym. A jak macie załoźonych kilka kont na kompie to musicie do kaźdego się zalogować i wprowadzać do kaźdego osobno. Napiszcie czy to pomogło.
grzes_dmb:Jak nie chcecie to nie.
Mnie się wydaje źe raczej Ty nie chcesz lub po prostu rozwiązania nie masz. Czyli kit wciskasz :wink:
Jak załoźysz następny taki mądry temat to sie do kosza wypitoli :lol:
Jak nie chcecie to nie.
To moźe być dość ciekawe umieść rozwiązanie.
Wiem, źe były róźne porady na ten temat, ale nie którym źadne z nich nie pomogły. Ja teź miałem ten problem i źadna z porad umieszczonych na tym forum jak i na innych nie pomogła.
grzes, nie szukaj. Na forum bylo podawane juz ze dwa lata temu :wink: .
Strona 1 / 1