Mam pytanko na temat karty sieciowej
Część wszystkim moźe ktośz was wie czy jest jakaś moźliwość zmiany tego numeru MAC na karcie sieciowej??
A tak poza tym źyczę wszystkim wesołych i spokojnych świąt Boźego Narodzenia:D
A tak poza tym źyczę wszystkim wesołych i spokojnych świąt Boźego Narodzenia:D
Odpowiedzi: 13
w 98 robi się dosłownie tak samo, tyle źeby był efekt trzeba dać restart, czego nie trzeba robić w XP, pozatym ciekawi mnie jedna rzecz, tak nie zmieniasz numeru MAC tylko IP :(
tak w XP to proste ale napisz jak to zrobić w 98 ??
Wlasciwosci ––> Moje miejsca sieciowe ––> Wlasciwosci ––> Połączenia lokalngo ––> Konfiguruj... ––> Zaawansowane –––> no i wpisujesz inna Wartosc :) no i jest zmieniony adres mac :D
Oj kostek chyba coś bujasz. Nie przeczytam nie uwieźę.
xxx
xxx
xxx
KOSTEK: to moze nas oswiecisz ??
Juz wiem :D wiem jak zmienic adres MAC :D wystarczy tylko miec windowsa XP :D no i pogrzebac troche w ostawieniach karty sieciowej :D
P.S. no to teraz nie trzeba placic za neta :) mozna na czyjims IP siedziec :)
P.S. no to teraz nie trzeba placic za neta :) mozna na czyjims IP siedziec :)
Ja mysle ze nie da sie zmienic adresu mac :( Ale slyszalem cos na temat programow do oszukiwania tych adresow ale niestety tylko slyszalem :( Moze ktos wie cos na ten temat napweno wszystkim by sie to przydalo oczywiscie do dobrych celow :P
wiesz , osobiscie nie znam sie na przerabianiu k. sieciowych – ale moi kolesie probowali i doszlo do tego ze neta nie mieli heh dzisiaj sie bede widzial z adminem jednej sieci osiedlowej to popytam co jak gdzie
No między innymi. Ale jest na to jakiś sposób czy nie??
hmmmmm czyzby kombinowanie z osiedlowka – kaze sie zachcialo bo admin zablokowal?
Strona 1 / 1