Mam Pytanie
Witam.Mam pytanie odnośnie gier.A mianowicie to szukam gier.Pierwsza to taka jak "John Deere American Farmer" ale źeby Samemu sterowało się traktorami a nie myszką...Druga to jakaś ze straźą, ale teź takiego typu(symulator)źeby samemu się sterowało a nie tak jak np. w Emergency.Trzecia gra jaką szukam to zeby dowoziło się towary ale nie tirami tylko np. piasek wywrotką albo osobowymi autkami.A 4 to taka źeby kopać koparką potem wywyozić piaski itp, itd.Kiedys taka gra na PSX była ale nie znam tytułu.Pewnie sobie pomyślicie źe zwariowałem, ale kocham symulatory.Proszę o podanie jakichś ciekawych tytułów :)Za wszystkie posty z góry dziękuje.
Odpowiedzi: 9
Zgłoś się do najbliźszej OSP, duźa realność, od czasu do czasu mocne wraźenia (płonące stodoły :roll: ) no i moźna nawet trochę grosza zarobić.
:wink:
:wink:
construction destruction masz pełną wersje czy 20min.
bo ja miałem 20min. (teź jeste straźakiem :D :D :D)
bo ja miałem 20min. (teź jeste straźakiem :D :D :D)
jest jeden symulator rolnictwa.Tylkozę nie moźna jeździć traktorami za pomoca klawiatury tylko myszką. Ja chcę straz.Grałem juz w Emergency–Fighters for life, Emergency3, 998pogromcy ognia.teraz niedłuho kupuję Fire Captain ale ja chcę taką zeby jeździło sie klawiarurą przez miasto a nie Akcja zaczyna się na miejscu wypadku ;/Plisss i jakies tytuły...
symulator rolnictwa? to co ty chcesz zbieranie burakow? :D
Kurcze myślałem ze tytułów będzie jak lodu 8) 8)
Znalazlem grę o budownictwie: Construction Destruction.Została jeszcze o straźy i rolnictwo. Znacie jeszcze jakies inne ciekawe symulatory
????????? :?: :?: :?: :?:
????????? :?: :?: :?: :?:
hehe chodzi mi o powaźne gierki.A san andreas to do niczego ta straź.Naprawde nikt nie zna takich gier.??Na straźy to mi najbardziej zaleźy(jestem straźakiem :D:D:D)
no to mamy pomysła na nowe gry :D
znam taki tytuł
bob budowniczy :wink:
znam taki tytuł
bob budowniczy :wink:
san andreas
Strona 1 / 1