Mam pytanie

Czy jest spolszczenie do oprogramowania jak dostałem do Crative karty muzycznej Audigy prosze o pomoc pozdrawiam

Odpowiedzi: 9

Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt Boźego Narodzenia,, wspaniałych prezentów , szalonego i szampańskiego Sylwestra, a w Nowym Roku duźo zabawy, emocji radości wytrwałości w dąźeniu do celu, energii, uśmiechu, szaleństwa lenistwa , sukcesów, uniesień, przyjaźni, miłości, całusów takich takich i jeszcze takich, spełnienia najskrytszych marzeń osobistych i zawodowych zapomniałemsie zalogować
piotrlazuroweoko
Dodano
23.12.2003 12:46:58
no i teraz wiem dziekuje i na rece tego forum składam zyczenia Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt Boźego Narodzenia,, wspaniałych prezentów , szalonego i szampańskiego Sylwestra, a w Nowym Roku duźo zabawy, emocji radości wytrwałości w dąźeniu do celu, energii, uśmiechu, szaleństwa lenistwa , sukcesów, uniesień, przyjaźni, miłości, całusów takich takich i jeszcze takich, spełnienia najskrytszych marzeń osobistych i zawodowych pozdrawiam
Anonymous
Dodano
23.12.2003 12:44:16
Przykro mi Piotr, ale Creative nie udostępnił oficjalnych driverów/aplikacji w wersji PL.
Info z :
http://pl.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp
McScr@by
Dodano
22.12.2003 19:06:27
dziekuje Tomek za zyczenia ja równiez zycze ci pieknych swiąt i zycze tego rówiez wszystkim bywalcą jak i prowadzącym to forum ale nadal nie mam spolszczenia jak ktoś coś bedzie wiedział to prosze dajcie znać dziekuje i pozdrawiam Piotr
piotrlazuroweoko
Dodano
22.12.2003 17:37:03
Panowie – nie chcę was martwić ale ja mam SB Audigy i mam polski soft – FULL SOFT z płytki. Jeśli podasz mi dokładnie jaka to karta to znajdę do niej PlSoft ...
alpin19
Dodano
20.12.2003 20:36:56
piotrlazuroweoko:
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz pozdrawiam

Moźliwe, źe nie ma spolszczenia.

PS. pozdrów źone – Wesołych Świąt Piotrze.
Tomekk
Dodano
20.12.2003 20:15:17
gieras:
piotrlazuroweoko:
nie ma za co :D

jak nie masz nic do powiedzenia na temat, to lepiej nic nie mów !

The_judge
spokojnie ! to wszystko jest w zartach. sorry piotr jak cie urazilem :lol:
gieras
Dodano
20.12.2003 15:39:42
piotrlazuroweoko:
nie ma za co :D

jak nie masz nic do powiedzenia na temat, to lepiej nic nie mów !

The_judge
gieras
Dodano
20.12.2003 12:40:26
piotrlazuroweoko
Dodano
20.12.2003 12:25:43
piotrlazuroweoko
Dodano:
19.12.2003 20:42:27
Komentarzy: