mam pytanie
w przypadku instalowania licencji programu zawartego w zalaczniku , nalezy zapisac ja jako typ : dokument tekstowy czy wybrac opcje zapisz wszystkie pliki?
Odpowiedzi: 8
dokładnie C:Program Filesjv16
PowerToolsSettings.
PowerToolsSettings.
Pewnie .dat :roll:
Czyli ową licencję trzeba umieścic w folderze Settings w ścieszce instalacji programu :P .
Czyli ową licencję trzeba umieścic w folderze Settings w ścieszce instalacji programu :P .
A jakie jest rozszerzenie załącznika?
Tak, najpierw normalnie wgraj program a potem wykorzystaj to co Ci przysłali.
tylko czy najpierw normalnie wgrać program? i dopiero kliknąć na załącznik prawym i ''zapisz element docelowy jako...'' .
Pawełek , masz racje, ta licencja ma jakies kody wiec chyba trzeba wybrać opcje ''zapisz wszystkie pliki''. Jak zapisalem jako notatke to nic nie zadzialalo .
Pawełek , masz racje, ta licencja ma jakies kody wiec chyba trzeba wybrać opcje ''zapisz wszystkie pliki''. Jak zapisalem jako notatke to nic nie zadzialalo .
Czyli zapewne jest to klucz rejestru, więc zapisz jako 'wszystkie pliki'. Następnie po prostu kliknij ten plik dwa razy by dodać jego zawartość do rejestru. Powinno zadziałać.
zakupilem licencje jv16 i nie wiem jak ja zainstalowac, proste?
Pawek:A o co w ogóle chodzi :?:
No przecieź o "przypadek instalowania licencji programu zawartego w zalaczniku", cokolwiek to znaczy :wink: :mrgreen:
Strona 1 / 1