Mam pytanie..
Czy mogę ściągnąć program, który zmienia wygląd windowsa 98 na taki sam jak windows xp ???? Jeźeli jest taki program to proszę, podajcie stronę skąd go mogę ściągnąć. Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 6
nie prościej zainstalować system xp jak go tylko imitować?? przecieź jest lepszy od 98 :roll: :roll:praktor:Czy mogę ściągnąć program, który zmienia wygląd windowsa 98 na taki sam jak windows xp ???? Jeźeli jest taki program to proszę, podajcie stronę skąd go mogę ściągnąć. Pozdrawiam.
jeźeli chcesz zrobić dokładną imitację XP, to nie masz szns. Np. nie zmienisz na identyczny ekranu bootowani a tym bardziej ekralu logowania. Efekt "konwersji" reszty na pewno nie będzie przyjemny :)
macie racje, moj blad :wink:
eeee... koledze chodzi o to by zmienic win98 w win xp...
sproboj z WindowsBlinds, ale raczej bedziesz musial uzyc paru innych aplikacji, do zmainy ikonek, na przyklad...
Trudno mi tu cos doradzic, bo mam win xp ala win 9x i mi sie podoba... nie wiem czemu Ty akurat chcesz zmieniac.
sproboj z WindowsBlinds, ale raczej bedziesz musial uzyc paru innych aplikacji, do zmainy ikonek, na przyklad...
Trudno mi tu cos doradzic, bo mam win xp ala win 9x i mi sie podoba... nie wiem czemu Ty akurat chcesz zmieniac.
The Judge, jemu chodzi chyba o coś odwrotnego.
Wpisz w wyszukiwarce STYLE XP.
Ale pytanie,czy Style Xp chodzi tylko na Xp bo nie instalowałem nigdy na 98 :?:
Wpisz w wyszukiwarce STYLE XP.
Ale pytanie,czy Style Xp chodzi tylko na Xp bo nie instalowałem nigdy na 98 :?:
kliknij prawym przyciskiem na pasku zadań –> właściwości –>menu start –> klasyczne menu start
Strona 1 / 1