Mam problema

:oops: Witam wszystkich Fachowców!!!

Pewnie się ośmieszę, ale powinniście to zrozumieć kaźdy kiedyś zaczynał swoją przygodę z komputerem. Nie powiem, źe jestem początkującym, ale duźo mi jeszcze brakuje. Mianowicie chodzi mi o stworzenie serwera ftp chciałbym od kogoś ściągać pliki jak równieź wysyłać no właśnie mam z tym problem nie wiem jak się za to zabrać, od czego zacząć. Bardzo bym prosił o jakąkolwiek pomoc.
Wojtuś

Odpowiedzi: 5

Teź jestem początkujący jeśli chodzi o serwery FTP no ale zaistalowałem zamontowałem i działa mi taki prosty w obsłudze serwer FTP co sie zwie Cerberus FTP . Jest to freeware z www.chip.pl
LukaZ23
Dodano
27.09.2002 03:45:36
Ja osobiscie nie znam zadnego linka do polskiego manuala SerU ale moze ktos z grupowiczow ma jakies namiary.
mrsit
Dodano
23.09.2002 09:26:46
:oops: Zassałem jak mi doradziłeś Serv–U FTP Serwer nawet z Polską nakładką zainstalowałem no i co dalej jak to skonfigurować źeby działało np. mój kumpel chce o de mnie zassać jakiś program to, co on i ja musimy zrobić. Moźe znasz jakiegoś linka gdzie jest to dokładnie opisane (oczywiście po Polsku) po chłopsku. Z góry dziękuję.
Wojtuś.
man zaistalowany Win.Xp prof.
Kiepski Waldek
Dodano
20.09.2002 18:36:58
Serdeczne dzieki jak cos bedzie nie tak to sie zglosze
Kiepski Waldek
Dodano
20.09.2002 17:53:35
Jesli masz xp prof sprawa jest prosta wchodzisz w dodaj usun programy –> skladniki windows –> IIS i tam mozesz dodac serwer ftp.
Osobiscie jednak polecam ci serwer innych firm np. ServU itd. Sa one intuicyjne w konfiguracji i maja bardzo dobre manuale.
mrsit
Dodano
20.09.2002 09:15:12
Kiepski Waldek
Dodano:
19.09.2002 20:42:00
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1