Mam problem
Witam chodzi mi oto ze zniknely mi ikonki od CD nie moge sluxhac muzyki anie ogladac filmow i po wlaczenie kompa wyskakuje mi taka informacja
"Uruchomnienie tej aplikacji nie powiodla sie poniewaz nie znaleziono DDRAW.dll. Ponowne zinstalowanie rozwiaze problem "
i drugi
"Wystapil blad podczas ladowabia C:/WINDOWS/System 32/NvCpl.dll."
Co mam zrobic zeby nie formatowac kompa Z gory dzieki za dobra rade
"Uruchomnienie tej aplikacji nie powiodla sie poniewaz nie znaleziono DDRAW.dll. Ponowne zinstalowanie rozwiaze problem "
i drugi
"Wystapil blad podczas ladowabia C:/WINDOWS/System 32/NvCpl.dll."
Co mam zrobic zeby nie formatowac kompa Z gory dzieki za dobra rade
Odpowiedzi: 4
xjarekx:jednak i tak musze zrobić format bo dawno go nie miałem. To chyba rozwiąźe problem prawda??
Jesli zainstalujesz najnowszego directX powinno pomoc...
jednak i tak musze zrobić format bo dawno go nie miałem. To chyba rozwiąźe problem prawda??
xjarekx:przy włączaniu kompa za kaźdym razem pojawia mi sie sprawdzanie dysków źe niby kompa źle wyłączyłem. No i to jest problem bo gdy nie klikne przed tym sprawdzaniem no to bedzie sie sprawdzało bez końca, ciągle jakieś napisy i nie wiem co zrobić.
Przeczytać, przemyslec i zastosować się do ich treści.
O DX–ie była mowa, a tam jeszcze sie fragment sterowników do grafiki objawia – wygląda, źe Ci się i one posypały.
O tym w jaki sposób "wyłączyć chkdsk"–a na forum jest co najmniej parenaście tematów – moze by tak ........ do archiwum sięgnąć.
Zapewne na dysku jest FAT32 to i nie byłoby takie dziwne, źe spójnośc się "sprawdza", pliki padają itp.
przy włączaniu kompa za kaźdym razem pojawia mi sie sprawdzanie dysków źe niby kompa źle wyłączyłem. No i to jest problem bo gdy nie klikne przed tym sprawdzaniem no to bedzie sie sprawdzało bez końca, ciągle jakieś napisy i nie wiem co zrobić.
Strona 1 / 1