Mam Problem!!!
Gdy chcę wgrać xp – ka na dysk c staje przy jakieś 11% tworzenia listy plików do skopiowania i nie ruszy dalej a gdy chce wgrać na dysk d to wszystko się udaje czemu tak się dzieje? Dodam źe norton disk doktor wykrył 16 kb uszkodzonych sektorów i dysku c nie da się sformatować. proszę o szybkom odpowiedź
Odpowiedzi: 5
a nie mozesz zrobić tak jak ci Rebe i ja zaproponowaliśmy???? Sprawdź najpierw czy to nie są błedy logiczne, a jeśli sie okazre ze nie to wtedy bedziesz pytał o programu do sprawdzania dyski i innych czynności z nim związanych.
czy tak trudno ci to bedzie zrobić :?:
Usun partycje uźywając do dtego narzędzia na płycie Windowsa Xp, ząłóź na nowo partycje i je formatnij tak jak poradził to Rebe...
czy tak trudno ci to bedzie zrobić :?:
ej ale załonczyłem w nortonie wykrywanie wolnego miejsca i wykrył norton ten błąd kazał mi włonczyć chkdsk/f i zrobiłem tak po restarcie zaczoł sprawdzanie i naprawe i naprawił bynajmniej tak pisało a teraz pisze źe mam 80 a nie 16 kb w uszkodzonych sektorach Co ztym zrobić bo sam niewiem znacie jakieś dobre narzędzie do testowania dysków
Jeszcze jedno włączyłem funkcje Norton System Doctor
i tam ssom takie czujniki które wyszukujom awarie i nic nie wykrywa ! Norton sam sobie zaprzecza
Jeszcze jedno włączyłem funkcje Norton System Doctor
i tam ssom takie czujniki które wyszukujom awarie i nic nie wykrywa ! Norton sam sobie zaprzecza
Usun partycje uźywając do dtego narzędzia na płycie Windowsa Xp, ząłóź na nowo partycje i je formatnij tak jak poradził to Rebe...
A da się moźe to jakoś naprawic? A znacie moźe jakieś naźędzie do formatowania wiem źę są programy bo kiedyś taki pan mi formatował z dyskietki ale nie startowej tylko innej i po włoźeniu do kompy pojawiał się kreator do zakładania partycji i formatowania
gabryś:Gdy chcę wgrać xp – ka na dysk c staje przy jakieś 11% tworzenia listy plików do skopiowania i nie ruszy dalej a gdy chce wgrać na dysk d to wszystko się udaje czemu tak się dzieje? Dodam źe norton disk doktor wykrył 16 kb uszkodzonych sektorów i dysku c nie da się sformatować. proszę o szybkom odpowiedź
czemu tak się dzieje?
norton disk doktor wykrył 16 kb uszkodzonych sektorów i dysku c nie da się sformatować...
Jak myslisz – istnieje związek między tym pytaniem ,a odpowiedzią?
Moźe ot tylko błędy "logiczne" czasem pomaga usunięciep artycji i jej ząłoźenie ponowne, ale jezlei to bady, to daruj sobie ten dysk jako systemowy – niezaleznie czy podzielony na partycje czy nie.
Strona 1 / 1