mam problem
Na wasze forum trafiłam przypadkiem i chylę głowę przed waszą wiedzą.Mam pytanie–mam windows xp–czy jest jakaś moźliwość aby treść rozmów przeprowadzonych na gg ,a następnie usuniętych z archiwum–gdzieś się po systemie pałętała i była do odtworzenia?
Odpowiedzi: 18
zainstalowałam spybota i znalazł chyba coś ciekawego:między innymi Aleksa.Jakim cudem mam zlokalizować gdzie to cholerstwo jest ukryte(ale nie chcę tego niszczyć)?I jak mam spybota odinstalować,źeby ślad mi po tym w kompie nie został?
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=11051&highlight=print+screen
Lub programikiem MW Snap
http://www.mirwoj.opus.chelm.pl/winfreeware/
Lub programikiem MW Snap
http://www.mirwoj.opus.chelm.pl/winfreeware/
a jak mam tego screena zrobić i gowrzucić na forum?
A zrób screena Menedźera Zadań (okno z procesami) i wrzuć go tutaj.
gg na hasło to ja mam ,co nie zmienia faktu,źe treść rozmów jest mojemu męźowi znana
[quote="arcymag"]
chodzi mi oczywiscie o haslo do profilu w programie, tzn na swoim kompie w gg mozesz miec kilku uzytkownikow, i kazdy profil mozesz chronic haslem a te wlasnie hasla umieszczone sa w pliku config.dat w folderze danego profilu w C:Documents and setings a haslo wyciagniesz odpowiednim programem podaswanym na forum juz kiedys, chyba pasword reader.gieras::haslo do konta w programie to zaden problem :!: zawsze w profilu jest config.dat usera a z niego wyczytasz haslo.
moźesz napisać dokładniej jak wyczaić hasło na gg, to bardzo ciekawe
Wejdz w gadu–gadu w USTAWIENIA i tam do zakladki UZYTKOWNIK. Na screenie ktory dodalem ponizej masz okienko, ta ocje ktora znaczylem na czerwono masz prawdopodobnie zaznaczona, jak ja odznaczysz, program bedzie cie ytal o haslo.dobrze chłopaki,źe wy wiecie o czym rozmawiacie :)dla mnie proszę bardziej po polsku:)moźe skonkretyzuję problem – jak mam rozmawiać przez internet,źeby nie zostawał po tym ślad w kompie?aha i jeszcze jedno –myślałam czy nie mam spy,ale cały czas pracuje mks– czy jedno wyklucza drugie?
dobrze chłopaki,źe wy wiecie o czym rozmawiacie :)dla mnie proszę bardziej po polsku:)moźe skonkretyzuję problem – jak mam rozmawiać przez internet,źeby nie zostawał po tym ślad w kompie?aha i jeszcze jedno –myślałam czy nie mam spy,ale cały czas pracuje mks– czy jedno wyklucza drugie?
[quote="gieras"]
:haslo do konta w programie to zaden problem :!: zawsze w profilu jest config.dat usera a z niego wyczytasz haslo.
haslo do konta w programie to zaden problem :!: zawsze w profilu jest config.dat usera a z niego wyczytasz haslo. Lepszm rozawiazaniem jest wylaczenie autoatycznego logowania na serwerze gg, czyli ze za kazdym razem bdziesz wpisywala haslo do konta na serwerze gg.:utwórz swoje konto na hasło, a w opcjach ustaw nie archiwizuj wiadomości, chyba wystarczy??
Rozwiedz się z nim i po problemie.
przeciez juz ja podejrzewa. czy myslisz, ze jak ustanowi haslo to bedzie jej bardziej ufał?, raczej cos przeciwnego.Niecj lepiej rozmawia na czacie, miej stresow i nie trzeba tak kombinowac.
utwórz swoje konto na hasło, a w opcjach ustaw nie archiwizuj wiadomości, chyba wystarczy??
hmm juz nie narzekaj :) wie z podgladu zdarzen jakie programy były uruchomione a to ci gada ze były usuniete to chyba jasne ze skoro właczyłas gg i zobaczył to w podgladzie to ze było właczone to i jasne jest ze gdy rozmawiałas usunełas z archiwum wszystko – zaden z niego inteligent :))
o ,męźa to mam szalenie wścibskiego:)powergg nie mam w kompie,a ponad treść rozmów mąz wie kiedy był uruchamiany tlen i gg,wie źe były dodawane i usuwane kontakty ,wie źe były usuwane wiadomości i rozmowy z archiwum!juź mi ręce opadają!tylko skąd on to wie?–bo źadnym szpecem od komputerów nie jest!a tu jak widzę są same "mądre ludzie":)moźe mi potraficie pomóc,jak obejśc męźa?
to masz bardzo wscipskiego meza. jest jeszcze jedna mozliwosc – masz powergg ? Tam jest wtyczka Mesaage Logger i ona zapisuje wszystkie rozmowy w pliku HTML. Jak klikniesz na dany kontakt prawym klawiszem myszy to tam bedzie opcja o zapisie tego.gość:przepraszam ,jestem kompletnym laikiem komputerowym i nie chcę odzyskiwać treści wiadomości a raczej je głęboko ukryć:)a mimo czyszczenia archiwum mój mąz je dokładnie zna:(
przepraszam ,jestem kompletnym laikiem komputerowym i nie chcę odzyskiwać treści wiadomości a raczej je głęboko ukryć:)a mimo czyszczenia archiwum mój mąz je dokładnie zna:(
przepraszam ,jestem kompletnym laikiem komputerowym i nie chcę odzyskiwać treści wiadomości a raczej je głęboko ukryć:)a mimo czyszczenia archiwum mój mąz je dokładnie zna:(
z tego co wiem to nie. archiwum jest chyba ostateczne.
Strona 1 / 1