Mam problem!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę uruchomić wielu gier,które uprzednio działały bez zarzutu.Ostatnio wyświetla mi się komunikat,źe brakuje mi pliku CNCS32.dll.,gdzie go znaleść?Czy wystarczy przeinstalować system?
Odpowiedzi: 8
No,ciekawa ta stronka......Są tylko kłopoty ze stabilnścią obrazu.Poza tym,uczy.I to jest waźne!!!
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
No,ciekawa ta stronka......Są tylko kłopoty ze stabilnścią obrazu.Poza tym,uczy.I to jest waźne!!!
Pozdrawiam. 8)
Pozdrawiam. 8)
Direct X lekiem na wszystko. Przedewszystkim zainstaluj najnowszą wersję bibliotek Direct X. W obecnej chwili jest nią DX 9 Dobrze byłoby tez upgradować sterowniki karty graficznej. Te najsłynniejsze nie mają z niczym problemu (np. GeForce, Radeon) jednak są karty inne niź te które wymieniłem i uzytkownicy którzy je posiadają mogą mieć z grami problemy. Polecam teź instalację sterów DLL Vbrun z numerkiem 7. Dobrze byłoby teź, gdybyś miał pewność, źe zaopatrzyłeś się w najnowszą kompilacje XP z listopada 2002 roku. Fajnie byłoby teź gdyby była to wersja Professional. Home poprostu jest tańszą i uboźszą jego wersją.
Moment.Masz ode mnie KONKRET:masz uszkodzone biblioteki DLL – zatem do remontu:
Start>
uruchom>
w pole otwórz wpisz command
naciśnij OK
w otwartej konsoli trybu poleceń wpisz
sfc/purgecache
naciśnij ENTER
potem,po naprawie biblioteki.dll zamknij naciskając X
I tyle.Życzę sukcesów i pozdrawiam. 8)
Start>
uruchom>
w pole otwórz wpisz command
naciśnij OK
w otwartej konsoli trybu poleceń wpisz
sfc/purgecache
naciśnij ENTER
potem,po naprawie biblioteki.dll zamknij naciskając X
I tyle.Życzę sukcesów i pozdrawiam. 8)
I o taką pomoc mi chodziło.Wybacz mi moją ostatnią odpowiedź,ale byłem zdeterminowany.Teraz wszystko gra i jestem Ci zobowiązany. :oops:
Zadajesz konkretne pytanie
a ja konkretnie odpowiadam :) (jak wyzej) a jesli pomoze (w co nie bardzo wierze) uzupelnienie reczne pliku to prosze link do pliku:
http://www.mmogspot.com/strefa/sc/download/files/Cncs32_dll.zip
Ściągnięte pliki te naleźy umieścić w katalogu WINDOWS/SYSTEM. Jeźeli to nie pomoźe, to wybierz polecenie Start>Uruchom i wpisz regsvr32 nazwa_pliku.
Pozdroofka
Artiball:Czy wystarczy przeinstalować system?
a ja konkretnie odpowiadam :) (jak wyzej) a jesli pomoze (w co nie bardzo wierze) uzupelnienie reczne pliku to prosze link do pliku:
http://www.mmogspot.com/strefa/sc/download/files/Cncs32_dll.zip
Ściągnięte pliki te naleźy umieścić w katalogu WINDOWS/SYSTEM. Jeźeli to nie pomoźe, to wybierz polecenie Start>Uruchom i wpisz regsvr32 nazwa_pliku.
Pozdroofka
Stary ja oczekuję powaźnych i tylko powaźnych rad.Naprawdę nie chcę potracić danych i nie zaleźy mi na formatowaniu.Jeźeli coś wiesz to napisz,a jeśli masz udzielać takich rad to nie strzęp paluszków. :(
No jasne :)
FORMAT dobry na wszystko :)
FORMAT dobry na wszystko :)
Strona 1 / 1