Mam problem!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mogę uruchomić wielu gier,które uprzednio działały bez zarzutu.Ostatnio wyświetla mi się komunikat,źe brakuje mi pliku CNCS32.dll.,gdzie go znaleść?Czy wystarczy przeinstalować system?

Odpowiedzi: 8

No,ciekawa ta stronka......Są tylko kłopoty ze stabilnścią obrazu.Poza tym,uczy.I to jest waźne!!!
Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
12.04.2003 19:23:50
No,ciekawa ta stronka......Są tylko kłopoty ze stabilnścią obrazu.Poza tym,uczy.I to jest waźne!!!
Pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
12.04.2003 19:23:50
Direct X lekiem na wszystko. Przedewszystkim zainstaluj najnowszą wersję bibliotek Direct X. W obecnej chwili jest nią DX 9 Dobrze byłoby tez upgradować sterowniki karty graficznej. Te najsłynniejsze nie mają z niczym problemu (np. GeForce, Radeon) jednak są karty inne niź te które wymieniłem i uzytkownicy którzy je posiadają mogą mieć z grami problemy. Polecam teź instalację sterów DLL Vbrun z numerkiem 7. Dobrze byłoby teź, gdybyś miał pewność, źe zaopatrzyłeś się w najnowszą kompilacje XP z listopada 2002 roku. Fajnie byłoby teź gdyby była to wersja Professional. Home poprostu jest tańszą i uboźszą jego wersją.
BioComp
Dodano
12.04.2003 17:56:48
Moment.Masz ode mnie KONKRET:masz uszkodzone biblioteki DLL – zatem do remontu:

Start>
uruchom>
w pole otwórz wpisz command
naciśnij OK
w otwartej konsoli trybu poleceń wpisz
sfc/purgecache
naciśnij ENTER

potem,po naprawie biblioteki.dll zamknij naciskając X

I tyle.Życzę sukcesów i pozdrawiam. 8)
tire
Dodano
09.04.2003 20:17:20
I o taką pomoc mi chodziło.Wybacz mi moją ostatnią odpowiedź,ale byłem zdeterminowany.Teraz wszystko gra i jestem Ci zobowiązany. :oops:
Artiball
Dodano
05.04.2003 04:36:10
Zadajesz konkretne pytanie
Artiball:
Czy wystarczy przeinstalować system?

a ja konkretnie odpowiadam :) (jak wyzej) a jesli pomoze (w co nie bardzo wierze) uzupelnienie reczne pliku to prosze link do pliku:

http://www.mmogspot.com/strefa/sc/download/files/Cncs32_dll.zip

Ściągnięte pliki te naleźy umieścić w katalogu WINDOWS/SYSTEM. Jeźeli to nie pomoźe, to wybierz polecenie Start>Uruchom i wpisz regsvr32 nazwa_pliku.

Pozdroofka
inferno
Dodano
04.04.2003 17:39:32
Stary ja oczekuję powaźnych i tylko powaźnych rad.Naprawdę nie chcę potracić danych i nie zaleźy mi na formatowaniu.Jeźeli coś wiesz to napisz,a jeśli masz udzielać takich rad to nie strzęp paluszków. :(
Artiball
Dodano
04.04.2003 17:13:53
No jasne :)
FORMAT dobry na wszystko :)
inferno
Dodano
04.04.2003 16:52:15
Artiball
Dodano:
04.04.2003 09:52:24
Komentarzy: