Mam problem z Xp–kiem
Mam problem nie moge np. "zahibernowac" kompa "start :arrow: wyBacz komputer :arrow: i tam mam tylko wyBacz i uruchom ponownie i jesty jeszcze stan wstrzymania ale jest zaciemnione i nie da sie kliknac Pomocy prosze
Nie wiem co robic probowaBem tez "h" naciskac tez nic nie wychodzi oczekuje na wasze sugestie :!:
Z GORY DZIEKI MATIS
:!: POZDRO ALL
Nie wiem co robic probowaBem tez "h" naciskac tez nic nie wychodzi oczekuje na wasze sugestie :!:
Z GORY DZIEKI MATIS
:!: POZDRO ALL
Odpowiedzi: 9
jest przyciemnione
Mateusz_Killer14 – w wyszukiwarkę forum wpisz "ACPI" i ew. "zarządzanie energią" – poczytaj i zastosuj.
a ja zapytam
"Jak ukryć opcję STAN WSTRZYMANIA w okienku wyłączania komputera ??"
"Jak ukryć opcję STAN WSTRZYMANIA w okienku wyłączania komputera ??"
mam tylko :arrow: schematy zasilania :arrow: zaawansowane :arrow: zasilacz UPS i nic wiecej
panel sterowania – opcje zasilania – zakładka "hibernacja"
Nie wiem mugBbys to jasniej opisac nie znam sie jeszcze az tak bardzo na kompie wiez :!:
W zarządzaniu energią moźe włącz Hibernację ;)
Nie ma hibernacji wcale shift nic nie daje
nie wiem dlaczego chodzi mi tez o stan wstrzymania jak ktos wie jak to wBaczyc prosze o pomoc
Z gory dzieki
NARA ALL :!: :!: :arrow: POMOCY
nie wiem dlaczego chodzi mi tez o stan wstrzymania jak ktos wie jak to wBaczyc prosze o pomoc
Z gory dzieki
NARA ALL :!: :!: :arrow: POMOCY
Wciśnij klawisz Shift i pojawi się hibernacja.Chyba nie doczytałem z tego co piszesz to wynika,źe stan wstrzymania masz nie aktywny.
Strona 1 / 1