Mam problem z programem Partition Magic 8!!!
Otóź co oznacza komunikat:,,Partition's Drive Letter cannot be identified". Co to znaczy i co mam zrobić źeby mi sie włączył ten fajny program?? Bo on się w ogóle nie włącza tylko mi to wyskakuje i jak kliknę OK to się wszystko zamyka!!! Pomóźcie!!!!!!
Odpowiedzi: 13
Mam kolejną sprawę. Sformatowałem sobie dyski, zainstalowałem system operacyjny(windowsa:) ) i Partition juź się uruchamia!! Tylko źe jest kolejny kłopot. Włączam go sobie spokojnie (mam dwa dyski) no i jeden dysk wykrywa i wszystko działa, no ale schody zaczynają sie przy drugim dysku. Otóź wykrywa on ten dysk (120GB)tylko źe typ zamiast FAT32 czy NTFS jest BAD!!Nie mogę go sformatować ani nic z nim zrobić!! Dysk tak ogólnie działa poprawnie tylko Windows wykrywa go jako dysk 17–to gigabajtowy, ale ogólnie jest spox, no ale w tym Partitionie jest BAD i nic nie mogę zrobić. O co chodzi??????
No to ja wam napisze jaką miałem przygode z tym programem ....wczesny ranek sobota albo niedziela
Wpadam do kumpla,patrze a on siedzi ryj w monitor i tylko mi przytakuje cały spocony.
Pytam się jego:
Ja:co robisz
On:partycje formatuje
Jak tak sobie zerkam a ten sie bawi tym programikiem i mówi kór.. Musze dyski przerobić źeby były FAT ja mówie to ci pomoge a on nie i miał coś mu się zwaliło źe wogle jedna partycja 11gb nie działa :D
Wróciłem do domu zassałem programik i natychmiast zaczołem zabawe pierw skopiowałem wszystkie rzeczy z dysku ,nic na nim nie zostało źadnego pliku na nim
nie było a pisało ze zajęte miejsce to 3gb przerobiłem partycje na FAT 32 i miejsce sie
znalazło :D wiec program nie jest do dupy ..tak samo zrobiłem ze wszystkimi partycjami
Wpadam do kumpla,patrze a on siedzi ryj w monitor i tylko mi przytakuje cały spocony.
Pytam się jego:
Ja:co robisz
On:partycje formatuje
Jak tak sobie zerkam a ten sie bawi tym programikiem i mówi kór.. Musze dyski przerobić źeby były FAT ja mówie to ci pomoge a on nie i miał coś mu się zwaliło źe wogle jedna partycja 11gb nie działa :D
Wróciłem do domu zassałem programik i natychmiast zaczołem zabawe pierw skopiowałem wszystkie rzeczy z dysku ,nic na nim nie zostało źadnego pliku na nim
nie było a pisało ze zajęte miejsce to 3gb przerobiłem partycje na FAT 32 i miejsce sie
znalazło :D wiec program nie jest do dupy ..tak samo zrobiłem ze wszystkimi partycjami
Oj zebys wiedzial :wink: :lol: .marcin–boss:No ale w końcu ,,Być inteligentnym to bardzo męczące"!!!
Wielkie dzięki!!! No ale w końcu ,,Być inteligentnym to bardzo męczące"!!! (El Nino)
Wielkie dzięki!!! No ale w końcu ,,Być inteligentnym to bardzo męczące"!!! (El Nino)
http://www.powerquest.com/support/primus/id2610.cfm
http://www.powerquest.com/support/primus/id4574.cfm
http://www.powerquest.com/support/primus/id4574.cfm
Czy nikt nie wie o co chodzi?????????????
Nie ma nic oprócz OK, a wersję mam pełną!!
A co sie dzieje jak klikniesz na anuluj/cancel :?:
Jesli jest taka opcja
Jesli jest taka opcja
Ogolnie ten program jest do d****. U kumpla robilismy partycje (dobrze ze nie u mnie) i z 40 GB mp3 zostaly 3 (empetrojki 8) )
A na pewno masz pełną wersję czy demko???
Bo jak demko to nic nie zrobisz :( .
Bo jak demko to nic nie zrobisz :( .
No właśnie i co mam zrobić????
z tego wynika ze "litery patrycji nie moga byc zidentyfikowane" jednak wczesniej sie z tym niespotkalem
Strona 1 / 1