Mam problem z nagrywarka

Jak chce nagrać piosenki na płyte to nagrywa mi tylko pierwsze 5 do 8 i wiecej nie chce raszta sie zacina albo cos innego co moze byc przyczyna tego ?

Odpowiedzi: 1

miałem to samo, teraz nagrywam max predkosc x8 i jest git
harny
Dodano
08.03.2007 01:22:17
  • Vin 08.03.2007 12:04:36

Moim zdaniem jeszcze jest cos nie tak...Nagrałem dzisiaj płyte z predkoscia 8x nagrało jak wszystkie inne z wieksza predkoscia tzn zakaczono powodzeniem...Wsadziłem do jednego auta nie idzie do drugiego poszło wsadzam do tego pierwszego i idzie....Bez sensu wczesniej nagrałem tez piosenki puszczam na kompie pierwsze 8 poszło a reszta juz nie. to wina nagrywarki czy cos innego ?

• Rebe 08.03.2007 12:14:08

<DIV>Może płyt nie ma w bazie nagrywarki, może laser z kalibracją ma kłopoty ?</DIV> <DIV>Tak czy inaczej warto zaktualizować firmware, by bazę płyt poszerzyć maksymalnie, a i używanie jakichś "lepszych" nośników nie zawadzi.</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>PS.</DIV> <DIV>&nbsp;Co logi systemu&nbsp;- eventvwr.msc - i programu do nagrywania &nbsp;gadają ?</DIV>

• Vin 08.03.2007 12:26:11

płyt uzywam "esperanza,sony,TDK" co to jest to "firmware". i o co chodzi dokładnie z tym "Co logi systemu&nbsp;- eventvwr.msc - i programu do nagrywania &nbsp;gadają ?"Teraz jeszcze chciałem sobie gre nagrac i nic tez nie działa. To moze byc wina systemu ?

• Rebe 08.03.2007 12:50:40

<DIV>Firmware - oprogramowanie nagrywarki ( taki "bios" ), które m.in zwaiera informacje o płytach umozliwiające ich poprawne rozpoznanie.</DIV> <DIV>Logi -</DIV> <DIV>pogdląd zdarzeń systemu i wpisy oznaczone jako błedy i to samo w odniesieniu do plików generowanych przez progrma do nagrywania - da isę z nich , w obu wypadkach, czasem coś wyczytać , by zlokalizować problem, a w konsekwencji móc go zlikwidować.</DIV>

• Vin 08.03.2007 12:53:48

Teraz jeszcze chciałem sobie gre nagrac i nic tez nie działa. To moze byc wina systemu ?...A jak moge sprawdzic te błedy ? czy sa czy nie ?

• Rebe 08.03.2007 13:22:42

<DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>Widać wyraźnie, że delikanie się nie da.</DIV> <DIV>1. Jaka nagrywarka?</DIV> <DIV>2. Jaki program?</DIV> <DIV>3. Logi - przeczytać zawartość.</DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>Zamiast cykac w kółko to samo byś sięgną do topicu o przedstawianiu problemów i się do jego treści zastosował.</DIV> <DIV>Bez tego to będzie wyłacznie rozmowa ze ślepym o kolorach.</DIV>

• Vin 08.03.2007 13:31:11

LITE-ON DVDRW S0HW-1653S<BR>Nero Express 6

Vin
Dodano:
07.03.2007 23:54:54
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1