Mam problem z moim bratem
Mój starszy brat ogląda moje zdjęcia, czyta wiadomosci (archiwum gadu–gadu) itp.
Pomóźcie chodzi mi o jakis program...
Z góry dzięki... :P
Pomóźcie chodzi mi o jakis program...
Z góry dzięki... :P
Odpowiedzi: 17
webster:Blizzard:webster:Brat nie ma 9 lat wieźcie mi ...
Tia a ile? :lol: :lol: :lol:
A nawet nie wiem dokładnie koło 18
Wiesz nie ma 18 tylko 29 ziomalu
dzieki za pomoc :D pomogło 8)
Jeśli brat porusza się po dysku za pomocą explorera to łatwo jest napisać program który szuka takiego okna po tytule i.. zamyka je :)
czekam na zachętę
czekam na zachętę
Rakoczyn chcial bym widziec jak rozgryzasz haslo w hide folders ten program toleruje wszystkie znaki z klawiatury sam go uzywam i wiem co jest wart.
haha bezdziemy dobierac programy do wieku :P
Blizzard:webster:Brat nie ma 9 lat wieźcie mi ...
A nawet nie wiem dokładnie koło 18
webster:Brat nie ma 9 lat wieźcie mi ...
Brat nie ma 9 lat wieźcie mi ...
marvein:Blizzard:Wilson:na gg haselko :]
Zlamac haslo na gg to zadna sztuka :lol: :lol: :lol:
No chyba ze syn ma 9 lat :P
No właśnie. Jak złamac hasełko na gg :?:
Zeby złamać hasło na gg trzeba po prostu zciągnąć mały programik...Moźe on być zciągnięty ze strony centrumxp.pl z działu download wysyłasz sms–a za 1.22zł i masz dostęp...
To zaleźy ile ma lat. Jak ma np. 14 czy 15 to Hide Folders XP bedzie działać dopóki brat tego nie wyczai. Więc wszystko zaleźy od wieku brata :)
Proponuje programik "Hide Folders" jest pod winxp mozna sciagnac do niego polska wersje ma haslo i moze schowac ci w kompie kazdy plik i kazdy program
a chowa tak ze nawet jak np skanujesz rejestr w poszukiwaniu zbednych kluczy to musisz go uruchomic bo zaden program nie widzi wtedy schowanych plikow
Pozdrawiam
a chowa tak ze nawet jak np skanujesz rejestr w poszukiwaniu zbednych kluczy to musisz go uruchomic bo zaden program nie widzi wtedy schowanych plikow
Pozdrawiam
Pozakładaj chasło na wszystko i wogóle. Jeśli chodzi o zdjęciea to zainstaluj jakiś program do szyfrowania plików.
nie mowcie Marveinowi bo to pewnie brat Mateusza
hehe :lol:
no wlasnie tak zakladalem ze brat ma 9 lat :]
taki prgram byl hmmm czekaj czekaj oo EASY CRYPTO co zabezpieczal pliki i trzeba bylo haslo podac, a inny jeszcze jest jak sobie przypomne nazwe to dam znac ktory tak "szyfrowal" ze windows mowil ze pliki sa uszkodzone, oczywiscie pozniej mozna bylo je odtajnic i "wszysko" gralo :P
hehe :lol:
no wlasnie tak zakladalem ze brat ma 9 lat :]
taki prgram byl hmmm czekaj czekaj oo EASY CRYPTO co zabezpieczal pliki i trzeba bylo haslo podac, a inny jeszcze jest jak sobie przypomne nazwe to dam znac ktory tak "szyfrowal" ze windows mowil ze pliki sa uszkodzone, oczywiscie pozniej mozna bylo je odtajnic i "wszysko" gralo :P
Blizzard: nie syn tylko brat
marvein: na tym forum za takie pytania mozesz dostac jedynie bana w odpowiedzi...
Mateusz_Killer14: rebe podal juz co trzeba, wypruboj i w razie problemow pytaj.
marvein: na tym forum za takie pytania mozesz dostac jedynie bana w odpowiedzi...
Mateusz_Killer14: rebe podal juz co trzeba, wypruboj i w razie problemow pytaj.
Blizzard:Wilson:na gg haselko :]
No chyba ze syn ma 9 lat :P
No właśnie. Jak złamac hasełko na gg :?:
Wilson:na gg haselko :]
No chyba ze brat ma 9 lat :P
na gg haselko :]
1. uprawnienia
2. szyfrowanie plików i katalogów
Wszystko do zrobienia w XP przy skorzystaniu z pomocy systemowej i ew. tego co znajdziesz pod tymi hasłami na forum.
2. szyfrowanie plików i katalogów
Wszystko do zrobienia w XP przy skorzystaniu z pomocy systemowej i ew. tego co znajdziesz pod tymi hasłami na forum.
Strona 1 / 1