Mam problem z Menadzerem zadan
Mam problem z Mendzerem zadan jak naciskam Alt + ctrl + delete to nic sie niedzieje :/ prosze o pomoc !!!!!!!
Odpowiedzi: 7
Nałoźenie ograniczeń powoduje wyświetlenie komunikatu o tym przy próbie uruchomienia danego programu np. regedit.
A ja myslę, źe ktoś nałoźył ograniczenia, o których koleźanka nie wiedziała.
Sądząc po objawach stawiam na konia trojańskiego – one się lubują w tego typu blokadach – dość dobrze wykrywa je skaner MksVir Online i nie trzeba prawie nic instalować. Dla porównania Mks wykrył u znajomego kilka trojanów, natomiast NAV źadnego.
Niema zadnego wira :/ a Reinstala bedzie dzis Dzieki za pomoc chlopcy ;D :*
w takim razie to musi byc jakis wirus :? przeskanuj antywirem, i jak nic nie da to proponuje reinstalke windowsaMartusia:Reg edit tesh niemoge wlaczyc :/
Reg edit tesh niemoge wlaczyc :/
Zadnego komunikatu ? Nie pokazuje sie na ulamek sekundy ? Bo jesli sie pokazuje, to prawdopodobnie jakis wirus a jesli nie, to zerknij do rejestru do:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
wpis DisableTaskMgr
czy czasem nie ma wartosci 1, jesli jest to zmien na zero. No a jesli nie ma tego wpisu to dodaj go z wartoscia zero.
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
wpis DisableTaskMgr
czy czasem nie ma wartosci 1, jesli jest to zmien na zero. No a jesli nie ma tego wpisu to dodaj go z wartoscia zero.
Strona 1 / 1