mam problem z kontrolerami multimediow! POMOCY!!
nie dziala mi dzwiek... a w menadzerze urzadzen mam zaznaczone "?" kontroler multimediow i kontroler multimediow video, co mam robic?? jakie sterowniki zainstalowac, albo cos prosze pomozcie?
Odpowiedzi: 4
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/Category_Download.aspx?Categoryid=1&MenuID=35&LanID=0
CD ze sterownikami do plyty niestety nie posiadam
( nie wiem gdzie sie zapodziala) a bylbym wdzieczny jak by ktos dal linka ze sterownikami do mojej plyty glownej : ECS K7S5A Pro (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio), procesor: AMD Duron, 1800 MHz (13.5 x 133),Mikroukład płyty głównej: SiS 735 .
Z gory dziekuje
( nie wiem gdzie sie zapodziala) a bylbym wdzieczny jak by ktos dal linka ze sterownikami do mojej plyty glownej : ECS K7S5A Pro (5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio), procesor: AMD Duron, 1800 MHz (13.5 x 133),Mikroukład płyty głównej: SiS 735 .
Z gory dziekuje
Sterowniki z plytki CD dolaczanej do plyty glownej.Wojteks1987:jakie sterowniki zainstalowac
:? a do czego potrzebujesz te dźwięki :wink:Wojteks1987:nie dziala mi dzwiek... a w menadzerze urzadzen mam zaznaczone "?" kontroler multimediow i kontroler multimediow video, co mam robic?? jakie sterowniki zainstalowac, albo cos prosze pomozcie?
Strona 1 / 1