mam problem z kaza i tlen.pl
Mam win XP pro pl gdy zainstaluje kaze to mam problem z polaczeniem sie tak samo nie moge nawiazac polaczenia w tlen komunikator jak chce wybrac rozmowa glosowa lub przesylanie pliku blagam o pomoc bo mnie to strasznie wqrw.....
Odpowiedzi: 3
Jest jeszcze opcja wylaczenia zapory polaczenia internetowego i postaraj sie znalezc w sieci zmodyfikowana Kazze pod nazwa "Kazaa Lite" jest to taka kaza ktora nie posiada programuw szpiegowskich "(udowodniono to niedawno Kazie i Grooksterowi)
Co do Kazaa'y to polecam wersje Lite (kazaalite.com)
Co do tlena, to rowniez uzywam go na co dzien, jednak wg. moich informacji, jezeli jestes userem, to bedziesz mial problemy. Ten Bug nie zostal (nie wiem dlaczego) jeszcze poprawiony przez O2, a polega on na tym, ze program nie jest w stanie zapisac czegogolwiek do pliku z Log'ami. Sproboj wylaczyc to w opcjach. bedzie dzialalo, ale bledy bedzie wywalal przez caly czas :(.
Jesli zas nie mozesz nawiazac polaczenia w ogole, to powinienes pogrzebac w ustawieniach proxy
pozdroofki
Co do tlena, to rowniez uzywam go na co dzien, jednak wg. moich informacji, jezeli jestes userem, to bedziesz mial problemy. Ten Bug nie zostal (nie wiem dlaczego) jeszcze poprawiony przez O2, a polega on na tym, ze program nie jest w stanie zapisac czegogolwiek do pliku z Log'ami. Sproboj wylaczyc to w opcjach. bedzie dzialalo, ale bledy bedzie wywalal przez caly czas :(.
Jesli zas nie mozesz nawiazac polaczenia w ogole, to powinienes pogrzebac w ustawieniach proxy
pozdroofki
kazaa ma tendencje do czestych aktualizacji, wiec sproboj sciagnac nova. A O2 to uzywam na co dzien, nawet z dala od kompa i jeszcze ani razu sie nie zawiesilem :wink:
Strona 1 / 1