Mam problem z gg!!!!! PROSZE HELP!!!! :(
Mam taki problem ze jak ktos do mnie pisze na gg to wyskakuje okienko
x przesyla wiadomosc i jak na to klikam to musze czekac chyba z 5/10 sek. zeby sie to okienko otworzylo... :( nie wiem co mam z tym zrobic...PROSZE Pomóźcie!! :( licze na Was..!! z gory DZIĘKI!!!!!! :( :( :( :( :(
x przesyla wiadomosc i jak na to klikam to musze czekac chyba z 5/10 sek. zeby sie to okienko otworzylo... :( nie wiem co mam z tym zrobic...PROSZE Pomóźcie!! :( licze na Was..!! z gory DZIĘKI!!!!!! :( :( :( :( :(
Odpowiedzi: 3
Ja równieź polecam AQQ, według mnie jest super
ja polecam Akuku(AQQ) myportal.pl
a co do błędu to tak jak kolega podał powyźej, wszystkie update zainstalować
a po drugie GG zawsze zwalnia jak otwierasz okienko osoby z którą niedawno rozmawiałeś (będzie szybciej jeśli bedziesz uźywał przycisku WYCZYŚĆ)
a co do błędu to tak jak kolega podał powyźej, wszystkie update zainstalować
a po drugie GG zawsze zwalnia jak otwierasz okienko osoby z którą niedawno rozmawiałeś (będzie szybciej jeśli bedziesz uźywał przycisku WYCZYŚĆ)
Musisz zapewne pociaganc jakies poprawki z windowsupdate. Jakie? Tego nawet sami autorzy nie wiedza, i zalecaja pobranie wszytkich :lol:
A jak Ci sie to "rozwiazanie" nie podoba zainstaluj Tlen i korzystaj z GG przy jego pomocy. Ja tak robie i wszytko cacy – 0 problemow :)
A jak Ci sie to "rozwiazanie" nie podoba zainstaluj Tlen i korzystaj z GG przy jego pomocy. Ja tak robie i wszytko cacy – 0 problemow :)
Strona 1 / 1