Mam problem przy istalowaniu win XP z DYSKIEM (Chyba)
Przy istalacji win XP wyskakuje mi tak bład: Jstalator wykrył, źe dysk C: jest uszkodzony i ni moźna do naprawic
Kontynuowanie istalacji nie jest moźliwe.Nacisnij klawisz F3, aby zakończyć pracę Istalatora.
Pierwszy raz sie z takim czymś spotkałem nieraz istalowałem win XP ale na taki bład sie nie natknołem
Prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny :)
Kontynuowanie istalacji nie jest moźliwe.Nacisnij klawisz F3, aby zakończyć pracę Istalatora.
Pierwszy raz sie z takim czymś spotkałem nieraz istalowałem win XP ale na taki bład sie nie natknołem
Prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny :)
Odpowiedzi: 9
Ale bede musiał skasowac partycje tam przy istalacji win bo inaczej chyba sie nie da :–/
Moźe być jeszcze taki motyw, źe będziesz musiał skasować partycje i załoźyć je od nowa.
Wystarczy dyskietka startowa Win.Me albo 98 źeby przeskanowac.
Wystarczy dyskietka startowa Win.Me albo 98 źeby przeskanowac.
Własnie ze nie wyciagałem go poprostu sformatowałem dzisiaj dysk i wyskakuje cały czas bład jak zaczołem istalowac widnowsa XP
a mam pytanko :
czy dysk ostatnimi czasy wyciaglaes i nosiles gdzies na zewnatrz??? (do kolegi lub kogs tam.....??) bo moze po prostu spowodowales uszkodzenie dysku fizyczne
czy dysk ostatnimi czasy wyciaglaes i nosiles gdzies na zewnatrz??? (do kolegi lub kogs tam.....??) bo moze po prostu spowodowales uszkodzenie dysku fizyczne
a mam pytanko :
To bierzesz dysk pod pache i zasuwasz do qmpla i tam u niego przeskanuj czymś :D
Hmm ale jezeli juz zrobiłem Format i teraz tylko istalowanie systemu win to nie da sie przeskanowac dusku chyba :roll:
Strona 1 / 1