mam problem...
Witam wszystkich!
Przedwczoraj dostałam maila o temacie: Radio Maryja. W treści listu była informacja o nowej stronie, pod spodem link do niej, chciałam obejrzeć i system mi zwariował. Próby oczyszczenie Bitdefenderem nic nie dały, program pousuwał mi wszystkie pliki .exe, więc przeinstalowałam system i przeskanowałam MKS_vir'em, on line. Usunął mi prawie wszystko. Miałam problem z jednym plikiem, lecz przed chwilą mi go usunął. Pozostało coś, co mnie ogromnie denerwuje, mianowicie wskażnik myszy (schemat kursor animowany Windows) cały czas pokazuje mi, że system pracuje - mała klepsydra koło strzałki bez przerwy się kręci. Czy to można zmienić?
Odpowiedzi: 2
Nie dywagujmy tyle tylko przejdzmy od razu do logów. Prosze wykonac na początek logi programami HijackThis i Silent Runners.
Tak w ogole to apeluje aby na przyszlosc tematy tytułowac w sposob konkretny.
Jeżeli nic podejrzanego nie widać, wtedy spać spokojnie możesz. To będzie tylko schemat kursora myszy, który zmienić możesz w panelu sterowania -> Mysz.
-
Zmiana kursora nic nie dała. System jest nie stabilny, często się wiesza. Wciąż wyskakują jakieś okienka. Zainstalowałam Spybota i program Windows do czyszczenia z robali, niestety nic to nie zmienia. Już nie wiem co robić. W każdym bądź razie dzięki za pomoc. Pozdrawiam. B.
-
Odpal menadżera zadań i zobacz czy coś pracuje... (CTRL+ALT+DEL)<br><br>To zrobiłeś??<br><br>Co to znaczy, że<br><BLOCKQUOTE><div>System jest nie stabilny, często się wiesza</div></BLOCKQUOTE>Jak się wiesza??<br><br><BLOCKQUOTE><div>Wciąż wyskakują jakieś okienka</div></BLOCKQUOTE>Jakie okienka??<br>