mam powaźny problem Prosze o pomoc

mam problem tej kwesti iź Mam w kompie szpiega typu IECache Entry którego w źaden sposób nie moge usunąć Prubowałem wszystkim ad–aware Pandą i nic wykrywa jego usuwa ale przy uruchomieniu ponownym wraca jak bumerang. Siedzi on w plikach cookie ale nie moge ich usunąć bo rozpoznaje je jako pliki systemowe. Komp mi muli niesamowicie nic nie moge uruchomic Formatowałem dysk 2 razy i nic za drugim razem pokazał mi przy formacie ze dysk jest uszkodzony i przerwał formata. System odzyskałem ale nadal mam tego szpiega
Mam pytanie jak jego usunąć Prosze o pomoc

Odpowiedzi: 3

PO PROSTU ZAINSTALUJ SOBIE PROGRAMIK EASY CLEANER I SKASUJ TO GÓWNO!
JAK TO NIE POMOŻE TO URUCHOM KOMPA W TRYBIE AWARYJNYM IWTEDY SPRÓBUJ SKASOWAĆ! :idea:
piecia1
Dodano
13.08.2005 18:36:04
Skoro dysk jest uszkodzony to próbowałeś uruchomić chkdsk z przełącznikami spod konsoli odzyskiwania ?
Co do opróznienia ciasteczek to w konsoli odzyskiwania pusc komendy:
RD /S /Q "C:\Documents and Settings\r\Cookies"
RD /S /Q "C:\Documents and Settings\su\Cookies"
Opróznić tez mozesz w ten spsoob inne Tempy w systemie.

Nie sądze zeby taki pikuś mógł powodować objawy opisane przez Ciebie, prawie zawsze programy typu Ad–Awere wykrywaja takie rzeczy podczas skanowania wiec tym sie przejmowac nie trzeba, sprawdz lepiej czy nie masz innych nieproszonych gosci w systemie, przejrzyj uurchomione procesy, ich zurzycie procesora i pamieci, uzyj HijackThis.
Bobi
Dodano
08.08.2005 12:23:02
Pokazuje mi coś takiego
obj[82]=IECache Entry : C:\Documents and Settings\r\Cookies\r@fastclick[2].txt
obj[119]=IECache Entry : C:\Documents and Settings\su\Cookies\su@advertising[1].txt

I jeszcze dwa róźne rodzaje
luck_
Dodano
08.08.2005 11:57:40
luck_
Dodano:
08.08.2005 11:42:16
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1