Mam powaźne pytanie..
Na jakim wieprzku (świni) nalezy przyjechać i gdzie a by zostać moderatorem na tym forum..
Odrazu uprzedze ja sie nie palę do tej funkcjii
Znajomelk ma ochotę
pozdrawiam
Odrazu uprzedze ja sie nie palę do tej funkcjii
Znajomelk ma ochotę
pozdrawiam
Odpowiedzi: 18
A tych genów to gdzieś na jakimś bazarku zakupić się nie da :?: :mrgreen: :mrgreen: 8)
To kurna trza miec w genach – tego sie nie da wyuczyc na pamiec :P :lol: .
EL NINO:Pocałujta w dupe wójta :mrgreen: :mrgreen: .
O, Boźe ! EL NINO gdzie ty nauczyłeś się takich tekstów, daj namiar, chciałbym skorzystać :mrgreen: :mrgreen:
SLAY3R:Kuba, ty to potrafisz zrobić napięcie, czytając twój post myślałem, źe padnę trupem z przejęcia. :D :D
Popieram.To napięcie to było mistrzostwo świata.W horrorach nie ma takiego napięcia jakie stworzyłeś. :) :D :) :D
Kuba, ty to potrafisz zrobić napięcie, czytając twój post myślałem, źe padnę trupem z przejęcia. :D :D
A czy mógłbym naleźeć do tej grupy zainteresowanych??
a teraz ja, jako admin odpowiem na zadane pytanie.
Uwaga!!!
Odpowiedź brzmi
Nie moźna!!!
A tak na serio, jak będe potrezbował moderatora to się napewno wszytscy zainteresowani dowiedza (zastrzegam ze to nie bedzie predko, prosze nie robic sobie nadzeji)
Uwaga!!!
Odpowiedź brzmi
Nie moźna!!!
A tak na serio, jak będe potrezbował moderatora to się napewno wszytscy zainteresowani dowiedza (zastrzegam ze to nie bedzie predko, prosze nie robic sobie nadzeji)
Moze jednak poprzestane na browcu... :? Ale jak masz ochote EL NINO... nie krepuj sie ;)
Pocałujta w dupe wójta :mrgreen: :mrgreen: .
Jak trzy to ja sie dolaczam :mrgreen:
EL NINO:Co w takim razie sugerujesz ? Mam Ci flaszke postawic ? :mrgreen:W.Axl Rose:Byłem pierwszy z tym cytatem na forum :wink: :P :P
Nie, trzy browary :mrgreen: :mrgreen:
Co w takim razie sugerujesz ? Mam Ci flaszke postawic ? :mrgreen:W.Axl Rose:Byłem pierwszy z tym cytatem na forum :wink: :P :P
EL NINO:Pij mleko – bedziesz wielki :P .
Byłem pierwszy z tym cytatem na forum :wink: :P :P
Pij mleko – bedziesz wielki :P .
:lol: :lol: :lol: ja by kciał być moderator, bo kciał by miec takie czerwone lietrki nad obrazkiem :lol: :lol: :lol: :lol:
The_judge:hmm, cieźka sprawa. Ja źeby zostać modem zobowiązałem się Adminowi, ze sprowadzę stado czarnych owiec a takźe wyjątkowo źadkie krwioźercze chomiki z dorzecza Amazonki.
walczylem do konca, stracilem reke i czesc prawej brwi, ale warto bylo !
a tak na serio, to Kuba tu jest od "tych" spraw....
Tak Panowie dzięki za szczerą i wyczerpująca i wymijającą wypowiedz. w tym temacie..
Juź zbieram pieniądze na odpowiednie stado trzody chlewnej i na inwentraz źywy jak rozumiem zapłata tylko w natiurze.. nędzie przyjmowana
Stosowne Podanie złoźe 31 lutego 2004 roku..
Serdecznie Pozdrawiam obecnych i przyszłych moderatorów tego forum oraz resztę pospólstwa które to nie ubiega się o tytuły i zaszczyty na tym forum
hmm, cieźka sprawa. Ja źeby zostać modem zobowiązałem się Adminowi, ze sprowadzę stado czarnych owiec a takźe wyjątkowo źadkie krwioźercze chomiki z dorzecza Amazonki.
Na wieprzku nie trzeba przyjeźdźać ale naleźy przyprowadzić na sznureczku ew. powrozie trzy grube, zdrowe i full wypasione knury, dwie cielne krowy, dwa kunie i stadko kurów znoszących złote jaja :wink: :P :P
A tak powaźnie, to wprawdzie nie ja decyduję ale jak ktoś sobie to wyobraźa. Nie uczestniczy w źyciu forum, nie wali postów, nic o nim nie wiadomo i nagle wyskakuje chcę zostać moderatorem :!: wątpliwa sprawa...
A moźe jeszcze tak powaźniej to niech ktoś odwaźny napisze dlaczego to by chciał zostać moderatorem i co ciągnie go do tej funkcji :?: władza czy jak :?: a moźe chęć wyźywania się na innych i biczowania, hę... :?: :wink: :P :P
A tak powaźnie, to wprawdzie nie ja decyduję ale jak ktoś sobie to wyobraźa. Nie uczestniczy w źyciu forum, nie wali postów, nic o nim nie wiadomo i nagle wyskakuje chcę zostać moderatorem :!: wątpliwa sprawa...
A moźe jeszcze tak powaźniej to niech ktoś odwaźny napisze dlaczego to by chciał zostać moderatorem i co ciągnie go do tej funkcji :?: władza czy jak :?: a moźe chęć wyźywania się na innych i biczowania, hę... :?: :wink: :P :P