Mam połączenie LAN,mieszkam w bloku i mam problem

Chodzi o grę Wolfenstein ET,Call of Duty,Wolfenstein,Return to Castle,itd.
Chodzi o to źe ja chce grac prze internet,a kolega teź chce grac w tą grę.No i jeśli on podłączy się do jakiegos serwera a ja zachwile chce wejsc nawet na inny serwer to on ma w tym samym czasie disconecta.HHEELLPP.

Odpowiedzi: 10

Darkone:
A moźe mają ten sam ip, a server na który wchodzą nie wpuszcza z tym samym ip.
coś na zasadzie double name w americasarmy. Dwa takie same nicki = kick !, moźe w tym przypadku dwa te same ip – równieź kick !
Bo jeźeli jeden wchodzi, a zassze drugiego kopie to ja nie widze innej przyczyny.

wow skąd ty to wiesz

adik154:

chodzi tu tak jak juz napisał wyzej Klonpiotr o to iź macie takie same IPczyli IP waszej sieci a serwery (przypuszczam teraz) pozwalają na jedno połaczenie z jednego IP w danej chwili.
klonpiotr
Dodano
04.09.2005 00:44:46
A moźe mają ten sam ip, a server na który wchodzą nie wpuszcza z tym samym ip.
coś na zasadzie double name w americasarmy. Dwa takie same nicki = kick !, moźe w tym przypadku dwa te same ip – równieź kick !
Bo jeźeli jeden wchodzi, a zassze drugiego kopie to ja nie widze innej przyczyny.
Darkone
Dodano
04.09.2005 00:14:55
a to w lanie teź nie mogą pewnie pograć.

admin zapewne lubi ,źeglarstwo i pływa na łódce bols :wink:
klonpiotr
Dodano
03.09.2005 21:22:43
ano tak właśnie jest, coby ludzie nie odpalali botów (jak juź sobie napiszą, lol) albo innych mrocznych technik się nie podejmowali.

wyjściem zewnętrzne ip. do admina z fla...eee...kwiatami pójdźcie.
czterech_
Dodano
03.09.2005 19:48:20
chodzi mu o to ze ON i KUMPEL którzy maja neta z tej samej sieci chcą zagrac razem na necie w ET, tyle ze jak gra jeden to drugi nie moze bo dostaje disconecta.

Bodajrze chodzi tu tak jak juz napisał wyzej Klonpiotr o to iź macie takie same IPczyli IP waszej sieci a serwery (przypuszczam teraz) pozwalają na jedno połaczenie z jednego IP w danej chwili.
adik154
Dodano
03.09.2005 14:40:43
nie znam sięna tym ,ale zapewne chodzi o to ,źe macie internet z jednego źródła i dlatego moźe wejść tylko jeden.w lanie se pograjcie.
klonpiotr
Dodano
03.09.2005 11:16:43
Po prostu chodzi mu o grę w internecie, a nie w lanie pomiedzy userami sieci. Chce sie podlaczyc do danego serwera i grac z ludzmi z calego swiata...

PS: tak ciezko zrozumiec ?
ghast
Dodano
03.09.2005 11:02:44
kmilek:
Ale tu nie chodzi o grre przez LAN we 2.Tylko na internecie z innymi z całego świata.Ja z nim na internecie i z innymi.

rozumiecie coś z tego ??? bo ja nie
Lenko
Dodano
03.09.2005 01:52:47
Ale tu nie chodzi o grre przez LAN we 2.Tylko na internecie z innymi z całego świata.Ja z nim na internecie i z innymi.
kmilek
Dodano
03.09.2005 01:20:13
cięzko zrozumieć to co napisałeś.napisz jaka to gra.moźe ty załóź server.
klonpiotr
Dodano
02.09.2005 18:28:35
kmilek
Dodano:
02.09.2005 18:00:52
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1