mam gre w pliku img
sciągłem gre w pliku img czy da sie to jakos przerobic na pliki exe?? jezeli tak to podajcie mi nazwy tych programow z gory dzieki :)
Odpowiedzi: 9
No i jak mawiam czasami: "pozamiatane"
A więc po kolei, ściągać juź umiesz – pani od polskiego dawała kiedyś linijką po łapie za to :lol:
Teraz jeszcze musisz wiedzieć co zrobić z tymi nieszczęsnymi plikami.
Na początek ściągasz sobie Deamon Tools, instalujesz go, następnie klikasz prawym klawiszem myszki na ikonce Daemon Tools (obok zegarka, prawy dolny róg ekranu) i wybierasz opcję "Virtual CD–ROM", wybierasz "Device X" i "Mount Media" w otwartym oknie dialogowym zaznaczasz swój obraz *.iso, program zamontuje obraz *.iso jako wirtualny napęd CD–ROM, pozostaje jedynie uruchamienie dowolnego programu do nagrywania płyt (CloneCD lub inny) i nagranie płyty (jako źródło korzystasz z wirtualnego napędu: V386 Phantom CDROM) lub uruchamiasz instalator gry/programu.
A więc po kolei, ściągać juź umiesz – pani od polskiego dawała kiedyś linijką po łapie za to :lol:
Teraz jeszcze musisz wiedzieć co zrobić z tymi nieszczęsnymi plikami.
Na początek ściągasz sobie Deamon Tools, instalujesz go, następnie klikasz prawym klawiszem myszki na ikonce Daemon Tools (obok zegarka, prawy dolny róg ekranu) i wybierasz opcję "Virtual CD–ROM", wybierasz "Device X" i "Mount Media" w otwartym oknie dialogowym zaznaczasz swój obraz *.iso, program zamontuje obraz *.iso jako wirtualny napęd CD–ROM, pozostaje jedynie uruchamienie dowolnego programu do nagrywania płyt (CloneCD lub inny) i nagranie płyty (jako źródło korzystasz z wirtualnego napędu: V386 Phantom CDROM) lub uruchamiasz instalator gry/programu.
Plik img jest obrazem płyty; dzięki niemu moźesz wypalić płytę; moźesz teź taki plik załadować do wirtualnego dysku bez wypalania np. Daemon tools. :shock:
panczo12354:the boss 78 i tak nic tam nie mogłem znalezc :(
ROTFL :lol: – a co wpisałeś ?
the boss 78 i tak nic tam nie mogłem znalezc :(
panczo12354:jak macie pisac takie posty to lepiej juz mi nic nie piszcie chyba ze cos na temat :)
Jakie wymagania no ale ok.
tu i tu.
Ehm
Rebe:Nie dosc ze zlodziej to jeszcze d...
jak macie pisac takie posty to lepiej juz mi nic nie piszcie chyba ze cos na temat :)
panczo12354:wiesz ale tam nic nie pisalo w jakim pliku to jest
jeźeli juź to "było napisane", i nie tłumacz sie bo tylko się pogrązasz :) sam znajdz odpowiedz na swoje "smieszne" pytanie
wiesz ale tam nic nie pisalo w jakim pliku to jest
Skoro nawet nie wiesz co się robi z plikami, które ściągasz to ....... słów szkoda.
O tym co się z *.img czyni w googlach na kopy, a w archiwum na pęczki. Tylko, źe przecieź nie masz czasu szukać , bo musisz ściągać.
O tym co się z *.img czyni w googlach na kopy, a w archiwum na pęczki. Tylko, źe przecieź nie masz czasu szukać , bo musisz ściągać.
Strona 1 / 1