Mam cracka
Mam najnowszego do Home i Pro. Zmieści się na dyskietkę dlatego mogę komuś przysłać mailem!!!
Odpowiedzi: 16
Żeby wątpliwości rozwiać – zacykluk.
mariusz25l:witam! wyślesz mi cracka do win home edition :roll: black_horce@wp.pl z góry dziękuję :!:
Wysłany: 30 Kwietnia 2002, 21:24:53
Nie spozniles sie nieco ??
witam! wyślesz mi cracka do win home edition :roll: black_horce@wp.pl z góry dziękuję :!:
Jeśli mozesz to przyślij mi cracka do xp professional
zimer@galileusz.pl
zimer@galileusz.pl
siema, wyslij mi cracka na marioqe@wp.pl ,dzieki z gory:)
prosze o crack do xp prof pl
Proszę o podesłanie najnowszego crack'a do Windowsa XP Home Edition na adres : kurtion@inetia.pl
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
prosze o carcka .Te ktore mam nie dzialaja a XP Home instaluje juz 3 raz. Wielkie dzieki z góry.
Neo12:Mam najnowszego do Home i Pro. Zmieści się na dyskietkę dlatego mogę komuś przysłać mailem!!!
www.all–warez.prv.pl TAM jest crack
Jeśli będziesz łaskaw to przyślij mi mail z crackiem na wina xp professional :–) Będę wdzieczny :–) Tak wogóle juź wysłałem ci maila :–) CZEKAM
Czołem Szefie!!!
Jeśli bys mógł przesłać mi crack do XP Home Edition, będę bardzo wdzięczny. Jak byś mógł to zrób to w miarę jak najszybciej. w razie gdybyś potrzebowal w zamian czegoś innego... moźemy porozmawiać.
Z góry dzięki.
P.S.
Moźesz wysłaś na adresy:
1. JeyBee@wp.pl
2. hubsus@wp.pl
Hubert S.
Jeśli bys mógł przesłać mi crack do XP Home Edition, będę bardzo wdzięczny. Jak byś mógł to zrób to w miarę jak najszybciej. w razie gdybyś potrzebowal w zamian czegoś innego... moźemy porozmawiać.
Z góry dzięki.
P.S.
Moźesz wysłaś na adresy:
1. JeyBee@wp.pl
2. hubsus@wp.pl
Hubert S.
Proszę prześlij mi tego cwaniaka, z góry dziękuję.
piotkowal@wp.pl
piotkowal@wp.pl
Przeslij mi tego cracka na maila.
Dzieki z góry i narazie!
Dzieki z góry i narazie!
Na stronie http://www..prv.pl moźecie znaleźć CRACKA do Win XP Home i Pro !!!
Potrzebuje Cracka do Windowsa XP. Czy moźe mi ktoś przesłać na mój e–mail. Będę wdzięczny. Z góry dzięki.
fred.fnk@wp.pl takźe bardzo prosi o cracka i z góry bardzo dziękuje
Strona 1 / 1