Mam 750zł
Mam 750zł I nie wiem jaką komórke wybrać pliis pomóźcie
Odpowiedzi: 15
Zygo:The_judge a jakoś zdjęć z 6100 jest dobra :?:
6100 nie ma wbudowanego aparatu.
Ma moźliwość dopięcia cyfrówki ale to wogóle jest bez sensu :?
Nokia wypuściła niedawno aparat, którym robi się zdjęcia bez telefonu. Aparat podpina sie do fona tylko po to aby przesłać zdjęcia :D
The_judge a jakoś zdjęć z 6100 jest dobra :?:
Cates:A po co kupować taką drogą wypasiona komórkę tylko po to źeby poszpanić, wysyłać smsy co minutę lub sygnały czy napierdzielać zdjęcia wiewiórkom, pochwalić się w przedszkolu koleźankom czy jak?
nooo....tak :mrgreen:, a poza tym by wysłać od czasu do czasu mms'a
jak sie ma kasę, to czmu miałby ktoś się męczyć np z Nokią 3310 jak moźe sobie coś bardziej wypasionego kupić ?
A po co kupować taką drogą wypasiona komórkę tylko po to źeby poszpanić, wysyłać smsy co minutę lub sygnały czy napierdzielać zdjęcia wiewiórkom, pochwalić się w przedszkolu koleźankom czy jak? Ludzie jak wy macie cięźko
krzys–as:ale nawet nie moge znaleźć za 750zł dobrej N7650 bo wszystkie są droźsze albo zjechane
u mnie w mieście w komisie jest za 800 zł w stanie dobrym :D
ale nawet nie moge znaleźć za 750zł dobrej N7650 bo wszystkie są droźsze albo zjechane
pbartek:a co to ten system symbian
Symbian jest to system operacyjny, zaadoptowany do telefonów komórkowych przez Nokię. Pierwszmy telefonem wyposaźonym Symbiana była Nokia 7650. Aplikacje dla Symbiana pisane są w języku C/C++. System odpowiada za funkcjonowanie całego telefonu (a dokładniej jego wersji softwareowej). Niektórzy producenci telefonów komórkowych wykupili licencje na zastosowanie Symbiana w swoich aparatach (np. Samsung, Siemens), więc niedługo moźna spodziewać się rozpowszechnienia telefonów pracujących w tym systemie. W środowisku Symbiana dostępny jest równieź interpreter Javy, dzięki czemu moźliwe jest uruchamianie aplikacji J2ME.
Poprostu nie ma rzeczy niemoźliwych!!!
Podam kilka przykładów na Nokii 7650 (bo ten telefon posiadałem ostatnio)
napisze funkcje, których 7650 nie ma w standardzie i których chyba nie miało być a są :D:
– odtwarzacz MP3
– kamera (nagrywa z dźwiękiem)
– pilot do TV,wieźy, dvd...
– całkowita zmiana wyglądu i ikon
– wykrywacz kłamstw
i wiele wiele więcej...
moźna ten telefon rozbudowywać w nieskończoność
programy wychodzą i beda wychodzic jeszcze długo
bardziej polecałbym co prawda nokie 3650 ale tylko ze względu na MMC
Symbian os ,to system operacyjny.
Taki windows dla komórek :D .
Taki windows dla komórek :D .
a co to ten system symbian
pbartek:a dlaczego nokia 7650 jest drozsza od t610
BO JEST LEPSZA :!: :!: :!: :D
moim zdaniem 7650 jest zdecydowanie lepszym telefonem niź powiedzmy T610. to źe 7650 jest duźym telefonem to nie ma znaczenia (chyba źe bardzo komuś zaleźy na mniejszym), robi zdecydowanie!!! lepsze fotki niź T610, i największym plusem Nokii jest system Symbian. Chociaź ogólnie tweierdze, źe SE jest w tej chwili lepszą firmą od Nokii to 7650 wybrałbym bez zastanowienia. A poza tym to nie jest ta sama półka. Piszecie źe za 750 zł nokie moźna kupić. moźna ale nie nową, nokia nadal jest droźsza od SE T610.
a dlaczego nokia 7650 jest drozsza od t610 na abonament. przeciez nokia jest juz stara. a s–et610 nie.
ale z reszta kiedys sie tak podniecalem nokia 7650 a teraz mnie ju nie bawi miala duzy wyswietlaczi wogole a teraz prawie kazy dobry telefon ma dobry wyswietlacz
ale z reszta kiedys sie tak podniecalem nokia 7650 a teraz mnie ju nie bawi miala duzy wyswietlaczi wogole a teraz prawie kazy dobry telefon ma dobry wyswietlacz
za 700 kupisz super telefonik – Nokię 6100 (właśnie sobie taką kupiłem za 666 zł :twisted: )
Szukasz telefonu z aparatem :?:
hhhhhhmmmmmmmmm więc moźesz kupić sobie Noki'e 7650 albo... albo dołozyc troszke i kupić Sony Ericsson T610
Strona 1 / 1