Mały ZONK! (wyskakujace haslo w otoczeniu siec.)

Sprwa wyglada tak: udostepniam w sieci pliki (moj sys. to XP pro.), wlaczone mam konto gość i wszyscy logujacy sie na mojego kompa uzywaja wlasnie tego konta – nie mam na nie ustawionego hasla, niestety jeden uzytkownik probujac wejsc na mojego kompa przez ot. sieciowe wyskakuje mu prozba o login i pass (jego sys. to XP pro.)

Wie ktos moze czemu u niego prosi o podanie loginu i hasla ? (przeciez u siebie nie mam ustawionego konta gość na pass)

Odpowiedzi: 3

Ja teź miałem problem z udostepnianiem ale zrobiłem zeby kozystał z prostego udostepniania plików (Narzedzia=>opcje folderów=>Widok) a konto gościa mam wyłaczone i teraz jest ok ale nie moge udostępniać zasobów w sposób zawansowany typu ile max połaczeń i takie pierdy
HoRuS
Dodano
15.11.2003 23:35:03
Sprawdzilismy i ma logowanie do sieci M$ Network we wlasciwosciach sieciowki. Juz 2 osoby w Lanie maja ten sam problem z dostaniem sie do mnie no ale narazie dalem na pass i wszyscy moga wejsc oczywiscie jak im go podam :)
Flaws
Dodano
05.11.2003 08:17:22
Niech sprawdzi czy ma logowanie do sieci M$ Network we wlasciwosciach sieciowki.
EL NINO
Dodano
04.11.2003 00:45:57
Flaws
Dodano:
03.11.2003 23:23:09
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1