Mały Windows XP :)
Instalowałam aktualizacje z Windows Update, wyłączam kompa, włączam ponownie a tu lipa – wszystko zrobiło sie takie małe – ikony, pasek startu, ogólnie wszystkie elementy okien oraz litery. Jak mam powrócic do mojego byłego XPka ??
Odpowiedzi: 4
spróbować trzeba – wygląda bowiem, źe ocś jednak się z systemem zrobiło złego – wejść do wiersza poleceń i tam sfc/scannow wpisać ( płyta instalacyjna winna być w czytniku ) – moźe coś się "naprawi".
george2:Mozna jeszcze ewentualnei zostawic wyzsza rozdzielczosc a zwiekszysc wikeszosc czcionek i ikon.
Uzyj opcji "ulatiwenia dostepu" z takim wozkiem inwalidzkim na ikonie (panel sterowania)
Spróbuje :) Dzięki :)
Mozna jeszcze ewentualnei zostawic wyzsza rozdzielczosc a zwiekszysc wikeszosc czcionek i ikon.
Uzyj opcji "ulatiwenia dostepu" z takim wozkiem inwalidzkim na ikonie (panel sterowania)
Własnie chodzi o to źe jak naciskam ppm na pulpicie –––> właściwości, to nie ma tam źadnej zakładki USTAWIENIA – po prostu jej nie ma :|
Strona 1 / 1