Mały problem z Windows XP
Witam wszystkich i prosze o jaka kolwiek pomoc. Mam Windows XP i dysk podzielony na cztery a problem polega na tym ze ta najwazniejsza czesc czyli C ma coraz mniejsza pojemnosc. Nie wiem co mam zrobic usunolem juz wszystkie zbedne rzeczy i nie wiem co dalej.Moze musze przeinstalowac system.Jestem w tej dziedzinie calkiem zielony wiec prosze o pomoc.
Z gory wielkie dzieki.
Pozdrawiam.
Z gory wielkie dzieki.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 13
He, ja byłem pewny, źe to Kuba... Spojrzałem na avatar i... No ręcę bym sobie dał obciąć, ale to tylko obrazek.. Gdyby nie Twój post, nie zauwaźyłbym. Góra czuwa;]
Naczelny:Robert, do kogo to?
Nie zgadniesz... do usera piszacego powyzej mojego posta
Robert, do kogo to?
A Ty kolego to sobie regulamin przeczytaj bo widze ze huhu do niego nie zagładałes
Poza tym avatar sobie zmien bo ktos zrobi to za Ciebie
Poza tym avatar sobie zmien bo ktos zrobi to za Ciebie
Masz internet? To sobie poszukaj na stronkach XP–eka
i pobierz, a następnie nagraj i będziesz miał swojego.Jak nie to poszukaj wśród znajomych moźe ci uźyczą lub ci wgrają, a następnym razem uwaźaj skąd pobierasz dane i od kogo jeśli nie chcesz mieć takich problemów zbyt często.
i pobierz, a następnie nagraj i będziesz miał swojego.Jak nie to poszukaj wśród znajomych moźe ci uźyczą lub ci wgrają, a następnym razem uwaźaj skąd pobierasz dane i od kogo jeśli nie chcesz mieć takich problemów zbyt często.
qfox:Kup sobie oryginalną kopie XP na płytce za 20 zł i po problemie.
Nim kolejnej tego typu rady udzielisz przeczytaj regulamin forum i nie tylko go zapamiętaj,ale i stosuj.
Kup sobie oryginalną kopie XP na płytce za 20 zł i po problemie.
Bez instalki tego nie zrobisz – systemu pracującego nie "sprowadzisz" do postaci instalacyjnej.
Witam.Dzieki za odpowiedz ale mam taki problem ze nie mam Windowsa na plytce. Jedynie zainstalowanego na kompie.Czy jest moze gdzies na kompie plik ktory mozna nagrac na plytke CD aby miec Windowsa na plycie.
Wielkie dzieki z gory.
Pozdrawiam.
Wielkie dzieki z gory.
Pozdrawiam.
Witam.Dzieki za odpowiedz ale mam taki problem ze nie mam Windowsa na plytce. Jedynie zainstalowanego na kompie.Czy jest moze gdzies na kompie plik ktory mozna nagrac na plytke CD aby miec Windowsa na plycie.
Wielkie dzieki z gory.
Pozdrawiam.
Wielkie dzieki z gory.
Pozdrawiam.
To będzie tak.
1. Robisz kopie danych z dysku C
2. Wsadzasz płytkę do napędu i bootujesz system z CD. Zaleźy jakim BIOSem dysponujesz, powinieneś z tym dać sobie radę.
3. Czekasz, aź się załaduje instalator
4. Formatujesz dysk C
5. Instalujesz system
Instalator ma bardzo intulicyjny wygląd, tak samo jak instalacja przebiega w łatwy sposób...
1. Robisz kopie danych z dysku C
2. Wsadzasz płytkę do napędu i bootujesz system z CD. Zaleźy jakim BIOSem dysponujesz, powinieneś z tym dać sobie radę.
3. Czekasz, aź się załaduje instalator
4. Formatujesz dysk C
5. Instalujesz system
Instalator ma bardzo intulicyjny wygląd, tak samo jak instalacja przebiega w łatwy sposób...
Dzieki za odpowiedz ale mam jeszcze pytanie jak mozna przeinstalowac Windows XP bo nie mam pojecia.
Dzieki z gory.
Dzieki z gory.
:arrow: http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7943
Strona 1 / 1