MAŁY Problem z Lanem pod XP
Witam wszystkich . Jestem tutaj nowy. Mam mały problem. W tym dziale jest tyle postow, ze nie wiem czy ten temat sie nie powtarza , ale prosze o pomoc.
Z kolegami mam siec LAN i wszyscy uzywamy windowsow XP Professional. Jak mam ustawic moj komputer, zeby miec do niego PELNY dostep z innego komputera w sieci. Chcialbym jeszcze zeby pelny dostep byl po wpisaniu hasła.
Prosze o odpowoiedz w miare prostym jezykiem.
Z kolegami mam siec LAN i wszyscy uzywamy windowsow XP Professional. Jak mam ustawic moj komputer, zeby miec do niego PELNY dostep z innego komputera w sieci. Chcialbym jeszcze zeby pelny dostep byl po wpisaniu hasła.
Prosze o odpowoiedz w miare prostym jezykiem.
Odpowiedzi: 4
Nic trudnego. Kilka minut przy komputerze i masz co chcesz –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=16873#16873
Pelny dostep do wszystkich plikow (zebym mogl kasowac, dodawac pliki itd.) ale tylko po wpisaniu hasla. Bez hasla zeby nie bylo dostepu
Co to znaczy ? Zeby byla nawet mozliwosc formatowania dyskow, czy tez tylko pelny dostep do plikow ?Neger:...zeby miec do niego PELNY dostep z innego komputera w sieci.
proponuje pulpit zdalny
Strona 1 / 1