Mały problem..
Czemu nie moge rozmawiac przez mikrofon w skype. Jak się juź podłaczę to słychać szelest!!Ani ja tej drugiej osoby nie słysze ani ona mnie. Prosze o pomoc!!
Odpowiedzi: 5
masz publiczny ip??
Rozumiem, tylko nie szukajmy odrazu wady w mikrofonie, bo np. jezeli tak sie sprawa ma toczyc to jezeli on posiada mikrofon za ok 10zl to niech odrazu go wyzuci spali itd, poniewaz wg. mnie sie to nie nadaje do uzytku ;)
pIEKAr:pIEKAr:qmpel miał cos takiego jak miał mikrofon razem ze słuchawkami... ale po kupnie samego mikrofonu wszystko przeszło i działa normalnie
Hm:) Mialem mikrofon ze sluchawkami i wszystko bylo w najleprzym pozadku.
To ciesze sie razem z Tobą, ale tak to juź jest jednemu produkt x działa poprawnie, a drugiem niby ten sam produkt x juz tak poprawnie nie działa :] więc powiedziałem co moźe być przyczyną, a na potwierdzenie mojej teorii podałem przykład z źycia wzięty :]
pIEKAr:masz mikrofon taki razem ze słuchawkami czy sam mikrofon ??...
... i czy masz bezposrednio podloczony mikrofon do komputera czy inaczej? Taki problem wystepuje tylko w skype czy w kazdym innym programie np. TeamSpeak lub Gadu–Gadu?
pIEKAr:qmpel miał cos takiego jak miał mikrofon razem ze słuchawkami... ale po kupnie samego mikrofonu wszystko przeszło i działa normalnie
Hm:) Mialem mikrofon ze sluchawkami i wszystko bylo w najleprzym pozadku.
masz mikrofon taki razem ze słuchawkami czy sam mikrofon ??... qmpel miał cos takiego jak miał mikrofon razem ze słuchawkami... ale po kupnie samego mikrofonu wszystko przeszło i działa normalnie
Strona 1 / 1