maly ale duzy problem
przeinstalowalem sobie system z win nt na xp profesional i komputer dziala w sieci pod win serwer 2003. problem jest napewno banalny ale nie wiem jak to zrobic a jest mi to dosc potrzebne mam siec i wszystko ale chce zeby dyski ktore udostepnilem i to co jest na serwerze mial dostep z mojego komputera to znaczy tam gdzie widze dyski i cd–romy widzial tez te dyski wiem ze jest taka mozliwosc bo na innych kompach tak jest
. i jeszcze jedno jak zalaczam komputer to chcialbym zeby wyskoczylo mi takie okienko gdzie musze nacisnac alt ctrl del i dopiero tam wpisac haslo [/b]
. i jeszcze jedno jak zalaczam komputer to chcialbym zeby wyskoczylo mi takie okienko gdzie musze nacisnac alt ctrl del i dopiero tam wpisac haslo [/b]
Odpowiedzi: 3
To KUP polską wersję językową, nie będziesz miał takich problemów.
Rebe:1. "udostępnianie" w wyszukiwarce i dział sieci.
.
a dokladniej bo mam system po francusku.
acha wyskoczyl mi jeszcze jeden problem
znow nie mam netu i sieci w polaczeniu sieciowym wysylam dane ale ich nie odbieram :cry: :cry: :cry:
1. "udostępnianie" w wyszukiwarce i dział sieci.
2. panel sterowania – konta uźytkowników – zmień sposób logowania – odptaszyć "uźyj ekranu powitalnego".
2. panel sterowania – konta uźytkowników – zmień sposób logowania – odptaszyć "uźyj ekranu powitalnego".
Strona 1 / 1