mały ale dokuczliwy problem
Ostatnio przez pomylke usunąlem sobie ikonke pulkipu na paku narzedzi okob menu start .
Kosz mam oproźniony .
Niewiem skad moge ta ikonke sciagnać w windowsie nei moglem ja znaleść
mozecie pomóc co zrobic w tej sytuacji?????
z gory dzieki wielkie
Kosz mam oproźniony .
Niewiem skad moge ta ikonke sciagnać w windowsie nei moglem ja znaleść
mozecie pomóc co zrobic w tej sytuacji?????
z gory dzieki wielkie
Odpowiedzi: 4
tHOMAS 18:Tylko niewiem na czym polega przekształcenie tego pliku Pokaź_pulpit.txt. w SRG.
Mógłby mi ktos to prosto wytłumaczyc
Po prostu daj "zapisz jako" i zamiast wpisywać "nazwa", wpisz "nazwa.scf"
tHOMAS 18:Aha a mam takie pytanko a czy by to poskutkowało jakbym od znajmoego zgrał ikone pulpitu win xp i wstawił ja u mnie :) ????
Zadziała na 100%
Tylko niewiem na czym polega przekształcenie tego pliku Pokaź_pulpit.txt. w SRG.
w notatniku:
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
zapisujesz jako np pokaz_pulpit.txt w C:Documents and Settings azwa uźytkownikaDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
w wierszu polecen:
cd C:Documents and Settings azwa uźytkownikaDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch
rename pokaz_pulpit.txt pokaz_pulpit.scf
zawsze mozesz skorzystac ze skrotu windows+D :wink:
Tak dokładnie o to mi chodzi
Tylko niewiem na czym polega przekształcenie tego pliku Pokaź_pulpit.txt. w SRG.
Aha a mam takie pytanko a czy by to poskutkowało jakbym od znajmoego zgrał ikone pulpitu win xp i wstawił ja u mnie :) ????
Aha a mam takie pytanko a czy by to poskutkowało jakbym od znajmoego zgrał ikone pulpitu win xp i wstawił ja u mnie :) ????
Jeźeli dobrze zrozumiałem to co napisałeś to chodzi Ci o ikonę "Pokaź pulpit". Jeźeli tak to proszę rozwiązanie
PS. Pisz człowieku tak, aby nie trzeba było dedukować o co Ci chodzi 8)
PS. Pisz człowieku tak, aby nie trzeba było dedukować o co Ci chodzi 8)
Strona 1 / 1