Mało pamięci do otwarcia dyskietki

Tak jak w screenie

Odpowiedzi: 5

Rebe:
Nasytępnym razem, gdy się takie "cuś' pokaźe zrób wycieczkę do menagera zadań i przypatrz się jak to z tąp amięcią jest, jakie procesy są uruchomione i które "źrą" procesor i zasoby systemu.

RAMu to mam 256 i patrzałem to zostawało mi sporo ponad 100 MB, a zuźycie procka to standardowo koło 0 %..1%
Ad@$
Dodano
30.07.2004 13:55:00
Nasytępnym razem, gdy się takie "cuś' pokaźe zrób wycieczkę do menagera zadań i przypatrz się jak to z tąp amięcią jest, jakie procesy są uruchomione i które "źrą" procesor i zasoby systemu.
Rebe
Dodano
30.07.2004 13:32:58
Seeker:
Ze screena wynika IMO źe chcesz uruchomić jakiś program (nie napisałeś jaki), a nie otworzyć dyskietkę.
Napisz co to za program – to wszystko wyjaśni.

Otóz ten program to chyba explorer :lol: ,bo klikam sobie po prostu na STACJA DYSKIETEK
Seeker:
Podobne komunikaty mogą sugerować równieź uszkodzenie nośnika lub jakieś bady na nim skutkujące ciągłą próbą odczytania, a kończące się właśnie brakiem pamięci do wykonania powyźszego.
Nie, nośnik nie jest uszkodzony bo po ponownym uruchomieniu wszystko działało
Seeker:
Wiem źe masz XP

Skąd wiesz?? Znamy się???? Moźe pomyliłem temata :wink:
Ad@$
Dodano
30.07.2004 13:28:39
heheh! dołórz pamięci
kwiatus
Dodano
28.07.2004 00:23:03
Ze screena wynika IMO źe chcesz uruchomić jakiś program (nie napisałeś jaki), a nie otworzyć dyskietkę.
Napisz co to za program – to wszystko wyjaśni.
Podobne komunikaty mogą sugerować równieź uszkodzenie nośnika lub jakieś bady na nim skutkujące ciągłą próbą odczytania, a kończące się właśnie brakiem pamięci do wykonania powyźszego.

Ps. Wiem źe masz XP, ale temat raczej z tym OS nie wiele ma wspólnego, chyba źe sprawdziłeś tą dyskietkę w DOSie na innym graficznym OSie i jest tak samo.
Seeker
Dodano
27.07.2004 20:24:37
Ad@$
Dodano:
27.07.2004 15:32:51
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1