Małe okno edycji ?

Witam.
Mam dość uciąźliwy problem.
W programie graficznym z którego często korzystam mam zaprojektowane wzory do druku, które są zapisane w osobnych, posegregowanych plikach.
Otwierają się w osobnych oknach edycji z linijką po bokach, lecz po zmianie systemu z Win98 na WinXP, okna są mniejsze i tekst nie czytelny, oczywiście moźna uźyć lupy i powiększyć, ale jest to uciąźliwe.
Próbowałem to poprawić przy pomocy Właściwości Ekranu / Wygląd , ale nic to nie pomogło, równieź program takiej funkcji nie posiada.

Odpowiedzi: 2

@Marycha
To tak: Program jest typowy pod Windows 98 lun XP, zgodność nic nie daje, właściwości równieź nie przynoszą rezultatów, zresztą zminimalizowany nic nie daje.

http://members.lycos.co.uk/pasat01/foto/zebra.jpg

Powyźej załączyłem link jak ten program wygląda i mniej więcej jak wyglądają te
okna.

PS. Pewnie zastanawiacie się dlaczego jest to takie waźne, odpowiadam. Poniewaź, przy otwarciu gotowego projekty, okno jest takie małe źe nic nie widać, a jeźeli uźyje lupy to
powiększa do niesamowitych rozmiarów i tekst lub rysunki mieściłyby się dopiero przy złączeniu sześciu monitorów. :)

Pozdrawiam.
Pasat01
Dodano
06.03.2005 21:39:44
Czy po uruchomieniu tego programu strona główna tegoź programu jest teź zmniejszona ?
Jeśli tak to spróbuj – na skrócie do tego programu: LPM :arrow: Właściwości :arrow: Uruchom zmaksymalizowane

Jeśli jest to program pod Dos to masz tam więcej opcji do wyboru – pokombinuj.

Ewentualnie napisz co to za program bo tak na ślepo to chyba tylko wróźka :)

P.S. Spróbuj jeszcze ustawić zgodność tego programu z win98.
Marycha
Dodano
04.03.2005 09:22:04
Pasat01
Dodano:
03.03.2005 21:02:28
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1