Mafia
Czy moźe mi ktoś powiedzieć o co chodzi w ostatnim filmiku w mafii. Bo nie idzie go powtórzyć i jak przeszedłem tą grę to wołałem siostre i połowe przegapiłem a później jakieś więzienie domek pozdro od Salieri i strzał i the end
Odpowiedzi: 20
No ale nic nie wiadomo. Jesli chca zrobic cos w tamtym klimacie, to moze zrobia tak, ze akcja bedzie sie rozgrywala w czasie gdy Tommy jeszcze zyje. Moze wtedy by im wtedy cos doradzal? A moze zrobia juz w pozniejszych czasach – ale gdzie ten klimat bedzie? :? Trza niestety czekac....
Moim zdaniem, nie bedzie fabuła powiązana z pierwszą częścia, a moźe Frank załozy własna mafią w Europie :D :lol:
Hehehe. Ta, czytalem o tym. Na prawde jestem mega ciekawy, co tym razem ludziska przygotuja dla nas. Moze teraz wnuki Tommyego czy jak? :)
Podobno ma wyjść Mafia2, wiecej o tym znajdziecie na forum mafia.tpp.pl :wink:
Hehehe. Ja Mafie przechodzilem 2x. Teraz czekam na lepszego sprzeta i przejde po raz kolejny. Tu sie zgadzam – Sam z Normanem spotkal sie juz po calej sprawie. Ech... oby wiecej takich gier... oby wiecej...
a dla mnie ta GIERKA JEST JEDNĄ Z NAJBARDZIEJ KLIMATYCZNYCH GIER W JAKIE GRALEM. :D gra sie tak jak by sie oglądalo film gangsterski
A Ja oglądałem wszyskie filmiki i dalej w 100 % nie jarzę ale to juź da się wyjaśnić
:arrow: po angielsku (a u mnie angielski to nie perfekt)
:arrow: gra jest długa i trudno przypomnieć sobie pod koniec gry początkowe misje czy filmy, dialogi
:arrow: po angielsku (a u mnie angielski to nie perfekt)
:arrow: gra jest długa i trudno przypomnieć sobie pod koniec gry początkowe misje czy filmy, dialogi
Anonymous:a z Normanem to się w klubie spotykał pogadać o pogodzie.... :shock:
Przyjrzyj się dobrze datom pokazywanym w filmikach to zrozumiesz.
[quote="Anonymous"]
Ale to juź chłopcze w zasadzie było po wszystkim bo on to opowiadał prawda! jasnowidzem chyba nie jest :wink:
mars28:Tommy nie wydał Salieriego, tylko mu podpadł. quote]
Nie bo po co....a z Normanem to się w klubie spotykał pogadać o pogodzie.... :shock:
Ale to juź chłopcze w zasadzie było po wszystkim bo on to opowiadał prawda! jasnowidzem chyba nie jest :wink:
[quote="mars28"]Tommy nie wydał Salieriego, tylko mu podpadł. quote]
Nie bo po co....a z Normanem to się w klubie spotykał pogadać o pogodzie.... :shock:
Faktycznie mars28 przecieź mówił to Sam w ostatniej misji , ale tak nawiasem pisząc to Mafia była to jak by to nie było najlepsza gra
Tommy nie wydał Salieriego, tylko mu podpadł. O ile dobrze pamiętam, któraś z ostatnich misji miała tytuł "Robota na boku" (napad na bank z Pauliem), ponadto wróciła do miasta prostytutka, której Tommy nie zabił, no i nie sprzątnął Franka – to wszystko spowodowało ostateczny wynik.
W jaki sposób mój Tommy wydał Salieri'ego ???
Chyba Cię grzmotło przecieź to jego szef a w źadnych filmikach nic na to nie wskazywało , no chyba, źe to z diamentami
Chyba Cię grzmotło przecieź to jego szef a w źadnych filmikach nic na to nie wskazywało , no chyba, źe to z diamentami
wcale źe tak nie było :twisted: to były pozdrowienia od pana salieriego w nietypowej formie :wink:
No więc jak juź Tommy wydal Salieriego, to za kilkadziesiąt lat pod jego dom wpadło dwóch ludzi od niego i bum bum, wniosek: nie zadzieraj z mafią
www.mafia.tpp.pl – polecam, choć w przebudowie, forum jest :wink:
www.mafia.tpp.pl – polecam, choć w przebudowie, forum jest :wink:
nie umiem się zalogować
O sorki zapominam się logować
Kontynuując to jest jak dramat.
Chciało mi się płakać :lol: :cry: :lol: :cry:
Z jednej strony przeszedłem grę , a z drugiej no wie cie .. idę po husteczki
Kontynuując to jest jak dramat.
Chciało mi się płakać :lol: :cry: :lol: :cry:
Z jednej strony przeszedłem grę , a z drugiej no wie cie .. idę po husteczki
Mam rozumieć, źe to mnie(Tommy'ego) zabili???
Jakie to wzruszające.
Jakie to wzruszające.
Jak teraz komuś nastukasz to za kilkadziesiąt lat dopadną Cię jego wnuki... i po sprawie.
no coź...jak zadrzesz z mafią to tak siak czy owak kara cie nieominie. prędzej czy później ... czapa :)
Widzisz, przeszedłeś gre a i tak cię na koniec zabili :lol: cieniarz jestes :mrgreen:
Właśnie o to chodzi :wink:
Widzisz, przeszedłeś gre a i tak cię na koniec zabili :lol: cieniarz jestes :mrgreen:
Właśnie o to chodzi :wink: