Mafia – Misja 18
Mam problem z misja 18 – Chwila relaxu. (mam porwac ciezarowke z portu, potem wrocic do portu i zaladowac skrzynie z cygarami....). Mam ciezarowke, wjechalem do portu, zaladowalem skrzynie i wyjechal;em z portu. Dojechal do miejsca spotkania z wspolnikami, rozpieprzylem ludzi z portu ktorzy za mna pojechali. Na ekranie wyskoczyl mi text "wez ciezarowke do magazynu salieriego". Dojechalem tam zgodnie z mapa i nic. Zadnej cutscenki i nic !. Pomocy :roll:
Odpowiedzi: 9
A kto to coś wogóle zacytował i po cholere???
Proszę o wyjaśnienie powyźszego postu, bo jakoś nie kapuję... po co ten cytat?
gieras:Mam problem z misja 18 – Chwila relaxu. (mam porwac ciezarowke z portu, potem wrocic do portu i zaladowac skrzynie z cygarami....). Mam ciezarowke, wjechalem do portu, zaladowalem skrzynie i wyjechal;em z portu. Dojechal do miejsca spotkania z wspolnikami, rozpieprzylem ludzi z portu ktorzy za mna pojechali. Na ekranie wyskoczyl mi text "wez ciezarowke do magazynu salieriego". Dojechalem tam zgodnie z mapa i nic. Zadnej cutscenki i nic !. Pomocy :roll:
Tak czy inaczej to haszysz poleca Ci dobrą stronkę. Forum działa bez zarzutu z fachowymi poradami
Z pierwszego postu gieras'a wynika, źe juź załadował te skrzynki, chyba, źe nie załadował tych właściwych.
gieras: przypuszczam, źe nie pojechałeś do baru Salieriego? Bo to o magazyn chodzi.
BTW: mnie się udało załadować skrzynki bez kombinowania z gościem, czasu wystarczyło na styk, zanim gość wrócił. :)
gieras: przypuszczam, źe nie pojechałeś do baru Salieriego? Bo to o magazyn chodzi.
BTW: mnie się udało załadować skrzynki bez kombinowania z gościem, czasu wystarczyło na styk, zanim gość wrócił. :)
Otóź idziesz do tego gostka co stoi przy otwartym hangarze on ci gada , źe trzeba pomóc 2 gościom załadować boxy.Musisz tak ustawić cięźarówkę aby się dobrze wkładało skrzyneczki czyli tuź pod schodami i z odpowiedniej strony. Po tej pogawędce chłopek na chwile odchodzi i wtym czasie musisz załadować ze 3lub 4 skrzynki. Idziesz pomóc gostkom i znowu gadasz z głównym szefem i mówisz mu , źe chłopcy koło pociągu go potrzebują . On odchodzi a y ładujesz pozostały towar. Radzę Ci na wstępie po prostu przejechać cięźarówką 2 trzyosobowe grupki tuź przy wjęździe do portu.
www.mafia.tpp.pl wejdź na forum – tam Cię profesionalnie obsłuźą.
dokumenty wzialem (bez nich nie wjechalbym do portu po skrzynie)neo340:musisz zabrać jeszcze dokumenty kierowcy cięźarówki o ile sobie dobrze przypominam, ale nie jestem do końca pewien, dość dawno w to grałem :roll:
musisz zabrać jeszcze dokumenty kierowcy cięźarówki o ile sobie dobrze przypominam, ale nie jestem do końca pewien, dość dawno w to grałem :roll:
Strona 1 / 1