Macromedia Flash 7
jak wyłaczyć Ostrzeźenie o zabezpieczeniach ... wyskakuje takie okienko i pisze: "Czy chcesz zainstalować i uruchomić obiekt Macromednia Flash 7", klikam na Nie ale on nadal domaga się pozytywnej odpowiedzi. Jak się pozbyć tego badziewia ( dawniej jak kliknęłem Tak to miałem same wiry).
Odpowiedzi: 9
Zawsze pobieram jave ze stronki producenta www.java.com i zaden antywir nie krzyczy ze jest wirus MKS 2005 / Norton 2004 :)
Sorry Winetou, ale sź dwie javy: sun i microsoftu.
Ta pierwsza nie ma źadnych wirusów, łapiesz je podczas ściągania z sieci, a to juź odrębna kwestia.Firewall i antyvir ci pomogą (np.avast). Polecam tą z suna , bo nie muli systemu i jest dalej rozwijana: mikrosyf zaprzestał wspierania swojej wersji.
Ta pierwsza nie ma źadnych wirusów, łapiesz je podczas ściągania z sieci, a to juź odrębna kwestia.Firewall i antyvir ci pomogą (np.avast). Polecam tą z suna , bo nie muli systemu i jest dalej rozwijana: mikrosyf zaprzestał wspierania swojej wersji.
Nie mów, źe tak cięźko znaleźć javę w necie, ot z dobrych programów np moźna zassać. http://www.dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=40&id=485
właśnie to jest przykre źe ze strony www.java.com java na same wirusy.ostatnio kumpel instalował i miał 5.ja jeszcze na winie 98 instlowąłem i teź kilka miałem.chodzi mi o jakąś sprawdzoną instalke :]
sorka źe się podłącze ale ma ktoś link do javy? bo nie mam zainstalowanej a ta z oficjalnej strony ma same wirusy i nie tylko ja sie o tym przekonałem.
bo np. nie moge otwierać okienek w poczcie wp aby napisać nowa wiadomość i uzywać czatów.więc napewno to tylko szukam dobrej i sprawdzonej :] pozdrawiam.
bo np. nie moge otwierać okienek w poczcie wp aby napisać nowa wiadomość i uzywać czatów.więc napewno to tylko szukam dobrej i sprawdzonej :] pozdrawiam.
Oki dzieki za podpowiedzi.
Skoro boisz się kliknąć w tak to wejdź –> http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash ściągnij i zainstaluj flash playera 7. I juź nie będzie źaden komunikat cię nękać.
Dawniej klikałes pewnie na inne, szkodliwe kontrolki
Macromedia Flash Playera sobie zainstaluj
Poza tym przegladnij ustawienia zabezpieczen
Opcje internetowe >> Zabezpieczenia >> Internet >> Poziom niestandardowy
Macromedia Flash Playera sobie zainstaluj
Poza tym przegladnij ustawienia zabezpieczen
Opcje internetowe >> Zabezpieczenia >> Internet >> Poziom niestandardowy
Strona 1 / 1