macie link do pobrania darmowego jv16 (freeware!!!!!!!!!!!!!

To ostatnia wersja tego programu freeware 1.3.0.195 (1.3.0.196 juz nie dziala bez przestawiana zegara bo ma wylacznik – kod deaktywujacy po 1–I–2004).Warto go miec do czyszczenia rejestru, zreszta nie ma lepszej darmowej alternatywy.Reg cleaner to jego ubogi poprzednik i nie ma polowy tych mozliwosci co ten(chodzby operacje na plikach itd) .Spieszcie sie, bo pomalu znika ta wersja z portali , podaje 2 linki jakie znalazlem do niej:
http://www.freeware–2000.de/files/tools/jv16pt_setup.exe

http://puntocr.softriz.it/jv16pt_setup.exe

Powiedzcie o tym znajomym.
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 10

Oj Rebe starsznie mieszasz... Jezeli mozemy miec dobry program freeware to po cholerę mamy za niego płacić?? :?:
Gość ma rację.. Najlepszym tego typu programem free jest jv16. Niezły jest teź Easy cleaner. :)
fidelio
Dodano
11.04.2004 02:17:12
EASYCLEANER
MS RegClean
RegCln
i wiele innych, ja z reguły wiem co i o czym piszę.
do tego jaki ERUNT w parze z RegMon ( to teź tylko przykłady ) i masz komplet do czyszczenia, optymalizacji i monitorowania zmian.
Tyle tylko, źe dalej nie zwalnia o uźytkownika od myślenia w czasie pracy tych programów.
Wszystkie te programy spełniają zadany warunek – są free, a ich znalezienie nie nastręcza specjalnego problemu.

PS.
Wzajemnie.
Rebe
Dodano
09.04.2004 09:13:40
nie jestem apodyktyczny, nie rozumiesz mnie i nie rob tutaj przedstawienia, odplatnych aplikacji do czyszczenia rejestru bardzo dobrych jest wiele, ja pisze o freeware(ponial?). Podaj zatem inne takie programy ,free oczywiscie, i nie zawracaj glowy uwagami typu reg jak sama nazwa wskazuje. Podaj ludziom inne freeware do czyszczenia rejestru (oprocz reg cleanera i podanej przeze mnie wersji jv 16). Po prostu pomoz innym .
Swiateczne pozrdrowka
Anonymous
Dodano
08.04.2004 23:49:51
Albo jesteś wyrocznią, albo taką udajesz :

"nie ma lepszej darmowej alternatywy" – padłem na kolana i przyjąłem do wiadomości. Tyle, ze jakoś z przyjmowania "na wiarę' prawd objawionych wyrosłem.
I stwierdźe, źe "najlepszym darmowym narzędziem od czyszczenia rejstru jest obsłufa f3 w regedit–cie".

"Reg cleaner to jego ubogi poprzednik i nie ma polowy tych mozliwosci co ten(chodzby operacje na plikach itd)" – jak sama nazwa bowiem wskazuje regcleaner słuźy do operacji na plikach.
To trochę tak jakby w wypadku Total Commandera ganić go za brak narzędzia do ...... czyszczenia rejestru.

Moźe jednak w swoich wypowiedziach będziesz mniej apodyktyczny?
Wystarczy wejść na jakie strony geeks–a ( to tylko przykład ) i moźna znaleźć narźedzia porównywalne, darmowe i co najwaźniejsze rozwijane cały czas,
bo ten drobiazg jest w niektórych wypadkach co najmniej równie waźny jak ta "darmowość".

"Czy ja rozmawiam z Chinczykiem?, wiesz w ogole o co mi chodzilo?"
Ad1. nie mam pojęcia z kim rozmawiasz.
Ad2. Pewnie o ".... link do pobrania darmowego jv16", ale tylko zgaduję, źe o to.
Rebe
Dodano
08.04.2004 23:20:08
powiem tak, ale nie obraz sie, albo jestes ograniczony albo takiego udajesz?. Ja mowie o wersji freeware a ty wciskasz znowu o platnej wersji, czy ja rozmawiam z Chinczykiem?, wiesz w ogole o co mi chodzilo?
Anonymous
Dodano
08.04.2004 22:58:57
Anonymous:
Rebe, blablabla, rozumiesz?.

Aleź skąd, nie wiem o czym napisałem . Mam zaćmę , demencję i w ogóle mózg wyjedzony przez alkohol.
Zarzut pt. "bo musze płacic' jest oczywisty. Ciekawe tylko dlaczego uźywasz jv16 – przeciez za OS w ktorym on pracuje teź musisz płacić, a jest alternatywa freeware? – To chyba jakaś alogiczność .
W kwestii rejestru to zawsze jeszcze są "lektury" , łasne doświadczenie i klawiatura – co najmniej jeden z tych elementow jest free – doświadczenie, jeden być takim moźe – lektury, a co do klawiatury – no cóź wersji darmowej jakoś jeszcze nie uświadczyłem.

Programów do czyszczenia rejestru jest więcej – tak darmowych, jak i jakichś "niepłatnych". Zwróć tylko uwae na to, źe jv16 nie jest czyścicielem rejestru, a zdecydowanie większą całością – co oznacza, źe pewnie tak z 80% "mocy" tego programu marnujesz.

Jakoś nie przekonują mnie "programy, których rzadko uźywam" – to po ki czort Ci one na dysku ?
A ciekawe przy tym co takiego mogłeś wykasować w takim programie?
Na koniec zaś ,jak pisują imperialiści – last but not least, skoro obawiasz się o prawidłowość działania programu i z tego względu przechowujesz archiwum usuniętych wpisów to......... ten program powinieneś czym prędzej odstawić – jest niebezpieczny i moźe narobić szkód.
To tylko wniosek z podanej przez Ciebie przesłanki.
Nie ufasz, nie uźywaj. Niepotrafię sobie wyobrazić sytuacji, w której po nie 30, ale 2 dniach nie wiedziałbym, źe mi w rejestrze coś szwankuje.
Rebe
Dodano
08.04.2004 22:13:06
Anonymous:
Rebe, blablabla, rozumiesz?.

Aleź skąd, nie wiem o czym napisałem . Mam zaćmę , demencję i w ogóle mózg wyjedzony przez alkohol.
Zarzut pt. "bo musze płacic' jest oczywisty. Ciekawe tylko dlaczego uźywasz jv16 – przeciez za OS w ktorym on pracuje teź musisz płacić, a jest alternatywa freeware? – To chyba jakaś alogiczność .
W kwestii rejestru to zawsze jeszcze są "lektury" , łasne doświadczenie i klawiatura – co najmniej jeden z tych elementow jest free – doświadczenie, jeden być takim moźe – lektury, a co do klawiatury – no cóź wersji darmowej jakoś jeszcze nie uświadczyłem.

Programów do czyszczenia rejestru jest więcej – tak darmowych, jak i jakichś "niepłatnych". Zwróć tylko uwae na to, źe jv16 nie jest czyścicielem rejestru, a zdecydowanie większą całością – co oznacza, źe pewnie tak z 80% "mocy" tego programu marnujesz.

Jakoś nie przekonują mnie "programy, których rzadko uźywam" – to po ki czort Ci one na dysku ?
A ciekawe przy tym co takiego mogłeś wykasować w takim programie?
Na koniec zaś ,jak pisują imperialiści – last but not least, skoro obawiasz się o prawidłowość działania programu i z tego względu przechowujesz archiwum usuniętych wpisów to......... ten program powinieneś czym prędzej odstawić – jest niebezpieczny i moźe narobić szkód.
To tylko wniosek z podanej przez Ciebie przesłanki.
Nie ufasz, nie uźywaj. Niepotrafię sobie wyobrazić sytuacji, w której po nie 30, ale 2 dniach nie wiedziałbym, źe mi w rejestrze coś szwankuje.
Rebe
Dodano
08.04.2004 22:13:06
Rebe, to oczywiste , ze na stronie producenta sa wersje na probny okres by zachecic do zakupu, Reg Supreme to cześć programu jv16 ale odnoszaca sie tylko do rejestru. Chodzi o to, ze wersje 30dniowe przy czyszczeniu rejestru nie zawsze satysfkcjonuja, bo co mi z kopii usunietych wpisow jak juz nie moge ich przywrocic bo – nadszedl czas placic za program inaczej nie dziala, rozumiesz?. W wersjii freeware moge pousuwac cos i miec zawsze mozliowsc przywrócenia tym programem(np. jakis wpis okazal sie potrzebny bo program sie zawiesza ktorego rzadko uzywam –chodzby testowanie od czasu do czasu procka itp)wtedy co zrobisz?, co z tego, ze masz wpisy na kopii reg supreme jak po 30 dniach juz ich nie przywrocisz programem. Niektore moje programy uzywam bardzo rzadko i nawet nie zorientuje sie, ze usunalem jakis potrzeby wpis. Dlatego: stała wersja domowa takiego programu jest niezbedna !!. Przy rejestrze zwlaszcza.
Pozdrawiam:–)
Anonymous
Dodano
08.04.2004 21:06:04
jv16 jest tez tutaj http://www.komputerswiat.pl/include/download/download_komentarze.asp?idp=1909
gieras
Dodano
08.04.2004 18:52:31
http://www.macecraft.com/ – zamiast całego jv16 sam cześciciel rejestru z niego :
RegSupreme – wersja 30–dniowa shareware.
Rebe
Dodano
08.04.2004 18:48:49
Anonymous
Dodano:
08.04.2004 14:43:00
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1