MA KTOŚ PAZURA
Ma ktoś grę Kapitan Pazur
jak tak to przyśli pod ten e–mail zenu1@o2.pl
Jak ktoś by miał jakas stronke z pelna wersia tao niech da znać.
:lol:
jak tak to przyśli pod ten e–mail zenu1@o2.pl
Jak ktoś by miał jakas stronke z pelna wersia tao niech da znać.
:lol:
Odpowiedzi: 11
EL NINO:Ta jedenastka, to liczba sekund ktora potrzebna byla na dodanie buractwa do listy banow.
Ręce Ci się z rozkoszy trzęsły, źes trafiał tak długo? :lol:
Ta jedenastka, to liczba sekund ktora potrzebna byla na dodanie buractwa do listy banow.
moźe raczej twoje IQ idioto
Masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia?paco_11:wies, bo juź mam dosyć blokowania tych tematów. Sam mam tylko orginały, i nie bawie się w piractwo, ale tylko dlatego źe mnie na to stać, a jak kogoś nie stać to co ma zrobić, moge sie załoźyć o tysiaka, źe większość z was ma chociaź 1 spiracony program na kompie, albo gre, albo film
To "11" w twoim nicku to wiek mam rozumiec?
wies, bo juź mam dosyć blokowania tych tematów. Sam mam tylko orginały, i nie bawie się w piractwo, ale tylko dlatego źe mnie na to stać, a jak kogoś nie stać to co ma zrobić, moge sie załoźyć o tysiaka, źe większość z was ma chociaź 1 spiracony program na kompie, albo gre, albo film
Gdy spojrzałem na paco_11 staź na tym forum, to poprostu zaniemówiłem. Niby długo, ale ...
sam źeś jest kartofel hahaha burak hahaha ziemniak hahaha parówa
Poziom kartofla.
Ja mam, i moge Ci skopiować. A regulamin to ja wale Ciptoki. Hahaha. Buraki jedne. Jako jedyni chyba na całą Polske blikujecie posty typu gdzie znaleźć cracka. A ja to wale. Jesteście do dupy całe to centrum XP. Zesrać sie na was moźna.
Zenu::lol:
Regulamin człowieczku przeczytaj.
Strona 1 / 1